Η Χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ ξανά στη Ρόδο | Παρασκευή 5 Οκτωβρίου

Η Χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ ξανά στη Ρόδο

  

Η Χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ μετά από 2 χρόνια επιστρέφει στο νησί των Ιπποτών αποδεχόμενη την πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Η εκδήλωση, με τίτλο «Οι ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ στη Ρόδο»  διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Πολιτισμού, με συνδιοργανωτές τη ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ,  το Υπουργείο Πολιτισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Ρόδου.

 

Με τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Κωστή Κωνσταντάρα, η Χορωδία θα συμμετάσχει στην εκδήλωση αφιερωμένη στην προσφορά της στο Χορωδιακό τραγούδι και θα ερμηνεύσει μια επιλογή από γνωστά Ελληνικά και Ξένα τραγούδια και θα προσφέρει ένα να πολύχρωμο μουσικό ταξίδι χορωδιακής μουσικής.

 

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί στο εκπληκτικό μνημείο, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου την Παρασκευή  5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20.00.

 

Τη συναυλία θα ομορφύνει με την έκτακτη συμμετοχή της η Μικτή Χορωδία Μουσικού Σχολείου Ρόδου, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Μιχάλη Καλαεντζή.

Η υποστήριξη των Τεχνών και του Πολιτισμού γενικότερα αποτελεί πάγια πολιτική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΔΕΗ.

 

Η χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ σας προσκαλεί μαζί με την παρέα σας να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη μουσική.

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.