Η μουσικοθεατρική παράσταση «Χιώτη, μάμπο!» συνεχίζεται στη μουσική σκηνή Σφίγγα | Δύο τελευταίες Κυριακές: 4 και 11 Μαρτίου

«Χιώτη, μάμπο!»

Πάμε για φινάλε... στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα

Δύο τελευταίες Κυριακές: 4 και 11 Μαρτίου  

 

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος! Πάει για φινάλε ο «Χιώτης» στη Σφίγγα! Ήταν από τα πιο κεφάτα, διασκεδαστικά, συγκινητικά προγράμματα που φιλοξενήθηκαν στη Σφίγγα. Νωρίς την Κυριακή, η παράσταση "Χιώτης, Μάμπο!" στις 20:30! Μετά από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου στον πρώτο κύκλο των παραστάσεων αλλά και τα εγκωμιαστικά σχόλια των θεατών, συνεχίστηκε για δύο μήνες ακόμη με μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος διασκέδασε, χάρηκε, τραγούδησε όπως παλιά αλλά και γνώρισε άγνωστες πτυχές της καριέρας αυτού του σπουδαίου μουσικού και συνθέτη. Με συγκίνηση αλλά και αμείωτο κέφι αποχαιρετούμε αυτή τη μοναδική μουσική παράσταση τις Κυριακές 4 και 11 Μαρτίου. Σπεύσατε, λοιπόν, γιατί οι παραστάσεις αυτές θα είναι οι τελευταίες. Ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις!

 

Και τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Το χρήμα δεν το λογαριάζω, Πασατέμπος, Εσύ είσαι η αιτία, Τα πεταλάκια, Παρτίδες, Το πλουσιόπαιδο, Η Τελευταία νύχτα (απόψε φίλα με), Θεσσαλονίκη μου, Πολλές  φορές, Σκότωσε με, Αφού το θες, Απότομα, Σβήσε τη φλόγα, Λαός και κολωνάκι, Πάρε με στο τηλέφωνο, Ποτέ δε θέλω πια να ξαναρθείς, Πάρε το δάκρυ μου, Μοιάζεις και συ σαν θάλασσα, Περασμένες μου αγάπες και τόσα άλλα .

 «Έβαλε το μπουζούκι  στα σαλόνια» γράφουν οι εφημερίδες της εποχής . Και βέβαια, οι συνεργασίες με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι.

 

 Παίζουν και τραγουδούν οι Αλίκη Ζαχαροπούλου, Άννα Μελίτη και Νικόλας Παπακωνσταντίνου καθώς και οι μικροί (σε εναλλαγή) Κωνσταντίνος Καρεκλάς και Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

 

Παίζουν οι μουσικοί Στέλιος Τζανετής στο μπουζούκι, Γιώργος Κωνσταντινίδης στα πλήκτρα και Κωνσταντίνος Ζέρβας στα τύμπανα.

 

 

Συντελεστές:

Κείμενα - σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης

Μουσική έρευνα - επιμέλεια: Στέλιος Τζανετής

Ενορχήστρωση: Γιώργος Κωνσταντινίδης 

Κοστούμια: Ελίνα  Δράκου

Επιμέλεια κίνησης: Γιώργος Κουρτέσης

Φωτισμοί: Γιώργος Ανεστόπουλος

Video: Άρης Βέβης

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 20.30

Είσοδος σε τραπέζι: 15  ευρώ με μπύρα ή κρασί