Οι XAXAKES στο Κέντρο Πολιτισμού “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”

Σάββατο 29 Απριλίου

XAXAKES Live @ Stavros Niarchos Foundation Cultural Center

Έναρξη 21.00 | Είσοδος Ελεύθερη

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ

Fb event: https://www.facebook.com/events/770485809774431/

 

Οι XAXAKES, ξανά στα ξαφνικά, επιστρέφουν ζωντανά για μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 29 Απριλίου στην Αθήνα, όπου από τα “Πανοραμικά Σκαλιά” του Κέντρου Πολιτισμού “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” θα μας χαρίσουν βελούδινες μελωδίες και θα παρουσιάσουν συνθέσεις από την πολύχρονη μουσική τους πορεία!

Οι XAXAKES, το εκφραστικό όχημα του τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργούΓιάννη Νάστα, αποτελούν μια από τις πιο ιδιόμορφες περιπτώσεις της ελληνικής μουσικής σκηνής. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 το μουσικό τους ύφος παραμένει ένα παιχνιδιάρικο κράμα ανάμεσα σε new wave και συμφωνική pop, ενώ οι στίχοι δένουν μοναδικά με το ζωηρό μουσικό τους στυλ. Το νέο τους single“Αφού το Σάββατο” κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, ενώ αναμένεται και η κυκλοφορία του τέταρτου κατά σειρά album μέσα στο 2017.

«Έχουν περάσει πολλά φεγγάρια, ίσως περισσότερα σταχτιά από τα άσπρα, από την τελευταία φορά που οι XAXAKES εμφανίστηκαν στην Αθήνα» μας λέει ο Γιάννης Νάστας και αναρωτιέται «Από πότε τα πάρτι είναι επικίνδυνα;»

 

Αφού… το Σάββατο 29 Απριλίου επιστρέφουν Live με Full Band!!!

 

XAXAKES Facebook page: https://www.facebook.com/XaxakesOfficial

 

XAXAKES - Αφού Το Σάββατο (New Digital Single)

Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Cobalt music

YouTube Link: https://www.youtube.com/watch?v=WE1lwOT4z-4