Τάιμινγκ: Η 4η σόλο stand-up comedy του Γιώργου Χατζηπαύλου στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης | Από 19 Ιανουαρίου

Τάιμινγκ: Η4η σόλο stand-upcomedyτου Γιώργου Χατζηπαύλου ξεκινά τον Γενάρη

 

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στις 19 Ιανουαρίου και για 4 μόνο παραστάσεις στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με την νέα stand-upcomedy παράστασή του, η οποία έχει τον τίτλο «Τάιμινγκ».

 

Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός:Εμπνευστής και διοργανωτής του StandupforU, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του ComedyClub, της πρώτης stand-upcomedyειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ.

Ε, μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κλείνει τον κύκλο του «Σχεδόν Σαράντα», της 3ηςsoloπαράστασης που ήταν soldoutγια τέσσερις χρονιές όπου κι αν παίχτηκε, κι ανοίγει έναν καινούριο.

 

Η σωστή στιγμή

 

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.

Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-upκωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της!

 

Ταυτότητα παράστασης

Τάιμινγκ

Standupcomedy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Πού: Στην Κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ.: 210 3418550,www.mcf.gr

Πότε: 19 και 26 Ιανουαρίου, 2 και 9 Φεβρουαρίου, στις 21:00

Εισιτήρια: 10 € (προπώληση), 12 € (ταμείο)

Προπώληση:

Ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr

http://www.ticketservices.gr/event/giorgos-hatzipavlou-timing/?lang=el

και στο www.mcf.gr

http://tickets.mcf.gr/event/giorgos-hatzipavlou-timing/?lang=el

Τηλεφωνικά στο 210 3418550

Παραγωγή/Οργάνωση: Αλέξανδρος Ζώης

Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-WeWill

Μάθετε πρώτοι όλα όσα ετοιμάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου κάνοντας τακτικά κλικ στο www.xatzi.gr. Παρακολουθήστε παλαιότερες δουλειές του Γιώργου στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

https://www.youtube.com/user/giorgosxat