Παρουσίαση δίσκου | ΧΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ "Άλμπουμ" | Σταυρός του Νότου, Κεντρική σκηνή | Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Παρουσίαση δίσκου 

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, 19:00 μμ

Σταυρός του Νότου Κεντρική σκηνή

 

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, ο Χάρης Μακρής παρουσιάζει ζωντανά την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘‘ΑΛΜΠΟΥΜ’’.

Στο live αυτό θα παρουσιαστούν τα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο δίσκο, συνδυασμένα αρμονικά με αγαπημένα τραγούδια των καταξιωμένων δημιουργών που αποτελούν τους συντελεστές του: Λίνα Δημοπούλου, Παντελής Θαλασσινός, Αντρέας Κατσιγιάννης, Μιχάλης Κουμπιός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Νίκος Μωραΐτης, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Κυριάκος Ντούμος, Λάκης Παπαδόπουλος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ελένη Σιούφτα, Σταύρος Σταύρου, Λευτέρης Χαψιάδης.

O Χάρης Μακρής αποτελεί έναν πολυσυζητημένο νέο τραγουδιστή με καίριες δισκογραφικές συμμετοχές, που έχει χαράξει τη φωνή του ακόμη και σε single βινυλίου, με φωνή ευγενική, ζεστή, εκφραστική, ατόφια σε συναίσθημα.

Σήμερα είναι σπάνιο το να κυκλοφορήσει ένας νέος ερμηνευτής ένα σύνολο μουσικών κομματιών σε CD.  Όμως, ο Χάρης Μακρής, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές και πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις, κατέκτησε ένα δυναμικό κοινό που του έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Το ‘‘ΑΛΜΠΟΥΜ’’ των δέκα τραγουδιών.

Ένας δίσκος  με τραγούδια που δεν έχουν καμία σχέση με συμβατικές ανακατασκευές. Ένας δίσκος με τραγούδια αληθινά  σαν τις φωτογραφίες της ζωής μας,  που τον χαρακτηρίζει η ποικιλομορφία και η πληθωρικότητα και που γεννά συναισθήματα ποικίλα και πληθωρικά, όπως  οι φωτογραφίες των παλιών οικογενειακών μας άλμπουμ. 

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Πλήκτρα-Ενορχήστρωση: Άκης Μουχλιανίτης

Λάφτα, Λαούτο, Μπουζούκι: Νίκος Μέρμηγκας

Βιολί: Δημήτρης Γάσιας

Ακουστική & Ηλεκτρική κιθάρα: Αποστόλης Βαλαρούτσος

Κόντρα Μπάσο: Γιάννης Πλαγιαννάκος

Τύμπανα: Θάνος Μιχαηλίδης

Ηχοληψία: Γιάννης Μπαξεβάνης

Ώρα έναρξης: 19.00 - Είσοδος ελεύθερη

Για καθήμενους θα ισχύσουν προσκλήσεις μέσω του Σταυρού του Νότου και των προσωπικών λογαριασμών

 

κοινωνικής δικτύωσης του Χάρη Μακρή:   

https://www.facebook.com/xaris.makris1984

https://www.facebook.com/XarisMakrisOfficialPage/

 

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος

τηλ: 2109226975