"Βούβα" της Ελένης Γκασούκα στο Σύγχρονο Θέατρο | Από 23 Οκτωβρίου

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

Βούβα

της Ελένης Γκασούκα

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 10 ΕΥΡΩ

Η προσφορά τελειώνει 23/10

Ισχύει για όλες τις παραστάσεις όλες τις ημερομηνίες

https://www.viva.gr/tickets/theater/sugxrono-theatro/vouva/

 

Βούβα

ένα παιχνίδι με την αλήθεια…….

από ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

και κάθε Δευτέρα και Τρίτη

 

Ένα σύγχρονο ελληνικό έργο με θέμα την ερωτική συνάντηση ενός άντρα και μιας γυναίκας στην ελληνική επαρχία του παρόντος χρόνου, που εκτός από την μεταξύ τους αναμέτρηση, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους προσωπικούς τους εφιάλτες.

Οι εφιάλτες( βραχνάδες, μόρες) που είναι άλλοτε υπαρκτά πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον των δυο ηρώων και άλλοτε αλληγορικός μορφές που αφορούν στην αγωνία των σύγχρονων ανθρώπων με την μορφή των εξαντλητικών οικονομικών απαιτήσεων η ακόμα και πιέσεων που ασκούν οι προσδοκίες των θεσμών που δοκιμάζονται, θα στήσουν τον χορό και θα αναλάβουν μια σουρεαλιστική αφήγηση.

Το έργο συνδυάζει την ποίηση και το γκροτέσκο, γίνεται διασκεδαστικό και συγκινητικό την ίδια στιγμή, εκφράζοντας έτσι την αγωνία των ηρώων απέναντι στη ζοφερή ελληνική πραγματικότητα.

Οι ήρωες σε αποσύνθεση, ετερόκλητοι και αντιφατικοί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν τον εαυτό τους παίρνοντας λάθος αποφάσεις.

Η Βούβα είναι ένα παιχνίδι με την αλήθεια.

 

Παίζουν: Νάντια Κοντογεώργη, Νίκος Αρβανίτης, Μαρία Αντουλινάκη, Κωνσταντίνος Καϊκής, Κρις Ραντάνοφ, Χρήστος Γεωργαλής, Καίτη Ιωαννίδου, Αναστασία Μανιάτη

Στο κλαρίνο ο Γιώργος Κωτσίνης

 

Info:

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

Διεύθυνση: Ευμολπιδών 45, Αθήνα 118 54

Τηλέφωνο: 21 0346 4380

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣEVN

Δευτέρα & Τρίτη 21.15

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικό 16 ευρώ & Μειωμένο 12 ευρώ