ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ | Χειμώνας 2018

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

Μαζί της ο Σωτήρης Μπαλλάς

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

19/1      ΛΕΜΕΣΟΣ
20/1      ΛΕΥΚΩΣΙΑ
27/1      ΜΥΤΙΛΗΝΗ

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
2/2        ΓΙΑΝΝΕΝΑ
3/2        ΚΕΡΚΥΡΑ
10/2      ΛΑΜΙΑ
17/2      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
18/2      ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

 

ΜΑΡΤΙΟΣ
2/3        ΞΑΝΘΗ
3/3        ΚΟΜΟΤΗΝΗ
16/3      ΝΑΟΥΣΑ
17/3      ΒΟΛΟΣ
23/3      ΖΑΚΥΝΘΟΣ
23/4      ΙΣΡΑΗΛΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

Μαζί της ο Σωτήρης Μπαλλάς

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Χειμώνας 2017 - 2018

 

Η χειμερινή περιοδεία της Φωτεινής Βελεσιώτου άρχισε από την Κρήτη, με βάση Το Σταυρό του Νότου στην Αθήνα γυρίζει σε όλη την Ελλάδα και μοιράζεται τις μουσικές που αγαπάει παρέα με τους μουσικούς που τους νιώθει σαν οικογένειά της.

Ταξιδεύει σε αγαπημένα της στέκια σε όλη την επικράτεια, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός απο τα αγαπημένα «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που εχουν αδικηθεί όπως το «τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «φόνισσες» κ.α. Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, κ.α.

Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο Κοντραμπάσο και ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα.