ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ & ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ | Χειμώνας 2018-2019 | Εμφανίσεις Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου

Μπάμπης Στόκας - Μελίνα Κανά

Χειμώνας 2018 -19

 

 

4 Ιανουαρίου Πειραιάς, Κρεμλίνο 

12 Ιανουαρίου Ιωάννινα, Stage Ioannina 

19 Ιανουαρίου Λιβαδειά, Art Nouveau 

31 Iανουαρίου Λευκωσία 

1 Φεβρουαρίου Λεμεσσός 

8 Φεβρουαρίου Σέρρες, ΕΚΚΟ----Δελτίο Τύπου----
Μπάμπης Στόκας - Μελίνα Κανά

Περιοδεία Χειμώνας 2018-19

Ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Κανά συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Ελλάδα με ένα πρόγραμμα επιμελημένο σε συνεργασία με τον Οδυσσέα Ιωάννου.

 

 

Τραγούδια από το πλούσιο προσωπικό τους ρεπερτόριο που έχουν αφήσει τα σημάδια τους στον χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας αλλά και σπουδαία τραγούδια μεγάλων δημιουργών που μας συσπειρώνουν γύρω από ένα κοινό αίσθημα.

Με ενωτική διάθεση, μας καλούν να θυμηθούμε τις αναφορές μας και να τραγουδήσουμε λόγια και μελωδίες από όλο σχεδόν το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.

Ηλεκτρικές μπαλάντες εναλλάσσονται με διαχρονικά λαϊκά τραγούδια –ορισμένα από τα οποία θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά- σε ένα πρόγραμμα, που μέσα από τα ξαφνιάσματα και τις εκπλήξεις του, θα ανακαλύψουμε ξανά τα τραγούδια της ζωής μας.

 

"Ανάμεσα σε αγαπημένα και πασίγνωστα τραγούδια και σε ένα πρόγραμμα που «κυλάει» αβίαστα, λοιπόν, ο επισκέπτης χάνει την αίσθηση του χρόνου. Δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα. Και, επίσης, ξελαρυγγιάστηκα από το τραγούδι, με περίτρανη απόδειξη την αφωνία της επόμενης μέρας. Ήταν τόσο ωραία, να φανταστείτε, που καθόλου δε με ενόχλησε το «στριμωξίδι» των τραπεζιών. Καταλήγοντας: άχαστο το σχήμα. Όπου τους πετύχετε, βουρ.."

Γιώργος Μυζάλης, www.ogdoo.gr, 3/12/2018

 

Μαζί τους οι μουσικοί: 

Χρυσόστομος Καραντωνίου /Κιθάρες 

Γιώργος Παχής /Μπουζούκι 

Ηλίας Παρασκευόπουλος/Ντράμς 

Αντωνία Τσολάκη / Μπάσο 

Δημήτρης Καρασούλος / Ηλεκτρική κιθάρα 

Γιώργος Θεοδωρόπουλος /Πλήκτρα

Ηχοληψία : Σάκης Πυριόχος

Οργάνωση Παραγωγής : Ηχόχρωμα