Σταύρος Κυριακάκης & The 3 Amateurs "O καϊξής" | Official Video Clip

Σταύρος Κυριακάκης & The 3 Amateurs - O καϊξής (Διασκευή)

Official Video Clip HD 

 

Στίχοι: Γιώργος Φωτίδας

Μουσική: Απόστολος Χατζηχρήστος

Διασκευή: Σταύρος Κυριακάκης

 

Ο Σταύρος Κυριακάκης παρουσιάζει την οπτικοποιημένη διασκευή του τραγουδιού «Ο Καΐξής», προαναγγέλοντας την προσεχή κυκλοφορία του album του με τίτλο «Τουγκουτουμπιτρου» από το Ogdoo Music Group.

Ο Σταύρος Κυριακάκης, γνωστός και ως Αραχτοπώλης των Κυθήρων, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική όταν άκουσε για πρώτη φορά στα δεκατρία του χρόνια τον Παύλο Σιδηρόπουλο.

Με βασική επιρροή τον Παύλο, τα blues και το σύνολο της ελληνικής ποιοτικής μουσικής άρχισε να παίζει με μπάντες σε μικρούς χώρους.

Αυτές οι μουσικές επιρροές του τον οδήγησαν στην ένωση ήχων από διαφορετικά είδη μουσικής και έτσι προέκυψαν οι πρώτες διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών.

Το καλοκαίρι του 2013 στα Κύθηρα, ως αποτέλεσμα μια υπέροχης μουσικής παρέας με τον Γιώτη Κιουρτσόγλου και τον Γιώργο Λιμάκη, αποφασίστηκε η μουσική σύμπραξη πάνω στις διασκευές του Σταύρου. 

Στην πορεία ενώθηκε με τη συντροφιά και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος και έτσι προέκυψε η μπάντα «Σταύρος Κυριακάκης & The 3 Amateurs», αρχίζοντας εμφανίσεις στην Αθήνα, στα Κύθηρα και στην Κρήτη.

Αυτή η μουσική σύμπραξη αποτυπώθηκε και ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2019 με τίτλο «Τουγκουτουμπιτρου» από το Ogdoo Music Group. 

Προάγγελος αυτής της δουλειάς είναι το digital single «Ο Καιξής», μια από τις πιο αγαπημένες διασκευές του Σταύρου με μπλουζ και σόουλ διάθεση.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού συνοδεύεται από video clip που παρουσιάζει τους δεξιοτέχνες μουσικούς επί το έργον μέσα στο studio ηχογράφησης. 

Ερμηνεύει ο Σταύρος Κυριακάκης που παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή του ιστορικού τραγουδιού σε μουσική του Απόστολου Χατζηχρήστου και στίχους του Γιώργου Φωτίδα.

Σταύρος Κυριακάκης & The 3 Amateurs 

Video: Δημήτρης Γιαννουλάκης 

Σταύρος Κυριακάκης: Κιθάρα, Φωνή 

Γιώτης Κιουρτσόγλου: Μπάσο 

Γιώργος Λιμάκης: Κιθάρες 

Καλλίστρατος Δρακόπουλος: Drums 

Διασκευή τραγουδιού: Σταύρος Κυριακάκης 

Live recording in Subway Studio 

Μίξη ήχου: Γιάννης Τούντας 

Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος

 

To τραγούδι ο Καϊξής κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

Download it on iTunes:

• Track: https://apple.co/2SFUm5S

Download it on Google Store:

• Track: https://goo.gl/oGS3Ma

Download it on Amazon:

• Track: https://amzn.to/2EfrRbb

Listen in Spotify:

• Track: https://spoti.fi/2Eq4QTT

Listen in Deezer:

• Track: https://bit.ly/2PwkoXi

 

Καλή Ακρόαση

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group

Αθήνα, Δεκέμβριος 2018

© 2018 Ogdoo Music Greece