Εκδήλωση Υπερπήδησης Εμποδίων «Show Jumping - Rhodes Summer Cup» στο Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου

Ιδ. Ιππική εκδήλωση Υπερπήδησης Εμποδίων «Show Jumping – Rhodes Summer Cup»

 

Το Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου (Κ.Ε.Ιπ Ρόδου) διοργανώνει ιδ. Ιππική Εκδήλωση Υπερπήδησης Εμποδίων «Show Jumping - Rhodes Summer Cup» που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του, το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018. Η ώρα έναρξης των ιππικών δραστηριοτήτων είναι στις 18.00 με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές ενώ γίνεται με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ και έχει ως βασικό στόχο την προβολή και τη διάδοση του αθλήματος της ιππασίας στη Ρόδο.

 

Αναμένεται πλούσια ιππική δράση καθώς συμμετέχουν κορυφαίοι ιππείς και αμαζόνες - όπως ο Δημήτρης Νάτσης (Πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, Πρωταθλητής Ενηλίκων, Βαλκανιονίκης Ενηλίκων, Συμμετοχή στον Τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος) - από όλη την Ελλάδα που θα βρεθούν για πρώτη φορά στο νησί μας, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει περισσότερα για το εντυπωσιακό άθλημα της ιππασίας καθώς και την ευεργετική προσφορά της στον άνθρωπο. 

 

Πολλοί χορηγοί υποστηρίζουν την ιππική εκδήλωση και τους ευχαριστούμε θερμά.

Μεγάλος χορηγός είναι το κατάστημα «Petstores Pastrikos» και σταθερός υποστηρικτής το παραδοσιακό εστιατόριο «Πολλωνιάτισα» ενώ παρουσία θα έχει η Volvo Βελμάρ.

 

Επιμέλεια οργάνωσης: Beyond Group.

 

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Πληροφορίες: 6945208530