Ο μεγάλος μουσικός διαγωνισμός Red Live επιστρέφει!

RED LIVE 2

Ο μεγάλος ραδιοφωνικός διαγωνισμός ανάδειξης νέων καλλιτεχνών επιστρέφει!

Έχεις συγκρότημα ή είσαι solo καλλιτέχνης; Είσαι άνω των 18 ετών; Ο Red 96.3 σου δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ξεχωρίσεις, μέσα από τον μοναδικό μουσικό διαγωνισμό ανάδειξης καλλιτεχνών που διεξάγεται στο ραδιόφωνο.

 

Πριν ένα χρόνο, η πρώτη σεζόν του RED LIVE ανέδειξε μεγάλους νικητές τους The Last International Playboys, οι οποίοι εμφανίστηκαν στη σκηνή του Rockwave Festival το καλοκαίρι του 2017 και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Φέτος, το RED LIVE επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά! O Red 96.3, ο πρώτος σταθμός για τη rock μουσική στην Αθήνα, δίνει την ευκαιρία σε νέα ελληνικά συγκροτήματα και solo καλλιτέχνες να παρουσιάσουν στο live stage και στον αέρα του σταθμού διασκευές αγαπημένων τους rock τραγουδιών και να αναδείξουν δικά τους νέα κομμάτια!

 

Αν είσαι σε συγκρότημα ή solo καλλιτέχνης, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο redfm.gr. Όσοι συμμετέχοντες περάσουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, θα έρθουν στο studio του Red 96.3 για οντισιόν. Η κριτική επιτροπή θα διαλέξει τα 4 καλύτερα συγκροτήματα που θα προκριθούν στα RED LIVE! Τα RED LIVE θα πραγματοποιηθούν στο live stage του RED 96.3 μπροστά σε περιορισμένο αριθμό τυχερών ακροατών.

Και φέτος, η μπίρα Pils Hellas είναι χορηγός απόλαυσης… αφού αυτή είναι για μας! Όταν η διασκέδαση χτυπήσει κόκκινο, η μπίρα Pils Hellas θα είναι εκεί στα live για να δροσίσει κοινό και συμμετέχοντες μετατρέποντάς τους σε μία παρέα! Διαγωνισμοί και πλούσια δώρα θα περιμένουν το τυχερό κοινό για να το απογειώσουν.

RED LIVE. Ο μεγάλος ραδιοφωνικός διαγωνισμός ανάδειξης νέων καλλιτεχνών επιστρέφει για 2η χρονιά.

Μείνετε συντονισμένοι στον αέρα του Red 96.3, το redfm.gr καθώς και το Facebook page του σταθμού, για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις του διαγωνισμού RED LIVE.