Φιλανθρωπική εκδήλωση με παρουσίαση βιβλίου για το σύλλογο ΑμεΑ «Πνοή» (ΡΟΔΟΣ)

Φιλανθρωπική εκδήλωση με παρουσίαση βιβλίου

για το σύλλογο ΑμεΑ «Πνοή»

 

Η ανάπτυξη δράσεων που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουναγάπη  και να βοηθήσουν συνανθρώπους μας,αποτελούν μια σύγχρονη αναγκαιότητα  ικανή να φέρει  ελπίδα για σημαντικές αλλαγέςγύρω μας. 

Στο πλαίσιο αυτό, μια όμορφη φιλανθρωπική γιορτή πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 18:00 στο Navalcafébarrestaurant της Νέας Μαρίνας Ρόδου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ΑμεΑ «Πνοή». 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:

παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Αγάπη» της κα. ΠεμπέΑλιέ, ομιλία με την κοινωνιολόγο  κα. Κατερίνα Βορεινάκη, χορό-τραγούδι με τις κ.κ. Στέλλα Καβανάκη – Ανδριάνα Λέση και τον γνωστό «παραμυθά» κ. Μεϊτανήμε την κα.«Μουσική». Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβαστούν από τη φιλόλογο κα.ΧάριςΚόντου.

Θα υπάρχει πάγκος δημιουργικής απασχόλησης ενώ θα διεξαχθεί συμβολική δημοπρασία πινάκων με ζωγραφιές των παιδιών του συλλόγου οι οποίες εμπλούτισαν το περιεχόμενο του βιβλίου.

Στόχος της εκδήλωσης, πέραν της οικονομικής στήριξης στο έργο του συλλόγου, είναι να ψυχαγωγηθούν όλα τα παιδιά της «Πνοής» και να γεμίσει ο χώρος με τα χαμόγελα τους!

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή και από κοινού να μπορέσουμε να συνδράμουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών  στέλνοντας ένα ανώνυμο ή επώνυμο μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς.

 

Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν και τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους:

Ιβίσκος Royofrozenyogurt, Όμορφος catering, κάβα Ορφανός, Sarantis Medical, Ξυλοσοφίες, Xatzikelis Photography, Pointer Digital, Γιακουμάκης–Decibel, Naval café barrestaurant, κ. Μεϊτανή, κα. ΜίκαΤριανταφύλλου, κα. Στέλλα Καβανάκη–Ανδριάνα Λέση, κα.Κατερίνα Βορεινάκη.

 

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΑμεΑ «Πνοή».