Παρουσίαση του βιβλίου "Villa of Secrets" της Patricia Wilson στη Ρόδο | Τετάρτη 25 Ιουλίου

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ

 

Ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με το Βρετανικό Υποπροξενείο στη Ρόδο και την Ισραηλιτική Κοινότητα Ρόδου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Βρετανίδας συγγραφέως Patricia Wilson “Villa of Secrets” που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και ώρα 20.00 στις εγκαταστάσεις του ΔΚΣΜΡ (Αντ/χου Λάσκου 10α).

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Ράνια Κοσσιώρη, Υποπρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας στη Ρόδο,

Ελευθερία Μπινίκου, Μεταφράστρια του ΔΚΣΜΡ

καθώς και η ίδια η συγγραφέας.

 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα

 

Η Patricia Wilson είναι από το Λίβερπουλ. Αφότου αποσύρθηκε από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Αγγλία ήρθε στην Ελλάδα, αρχικά στην Κρήτη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Ρόδο. Το πρώτο της βιβλίο “Island of Secrets” κυκλοφόρησε το 2017 και γρήγορα έγινε από τα πιο ευπώλητα της Amazon. Το Φεβρουάριο του 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της “Villa of Secrets” από τις εκδόσεις Bonnier Zaffre και ήδη ανήκει στα best seller της Amazon. Το βιβλίο διαδραματίζεται στη Ρόδο και αναφέρεται στον εκτοπισμό των Εβραίων της Ρόδου στο στρατόπεδο του Άουσβιτς το 1944 και συνδυάζει μυστήριο, σασπένς, ανθρωπιά και οικογενειακά μυστικά που αποκαλύπτονται με καταιγιστικό τρόπο στο τέλος του μυθιστορήματος.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγγραφέα υπάρχουν στην ιστοσελίδα της www.pmwilson.net, Twitter: pmwilson_author και Facebook: Patricia Wilson