Park Festival 2017 | 23-25 Ιουνίου | Περιβαλλοντικό Πάρκο Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης"

Το Park Festival είναι ένας ετήσιος μουσικός θεσμός που διεξάγεται στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης" και κάθε χρόνο φιλοξενεί πάνω από 50 καλλιτέχνες και χιλιάδες επισκέπτες.

Από το 2012 ξεκίνησε ένα φεστιβάλ διαφορετικό από όλα τα άλλα. Μια μουσική γιορτή, που ενώνει διαφορετικά είδη, διαφορετικούς ανθρώπους, σε ένα χώρο που πολλοί έχουν αγαπήσει και επισκέπτονται καθημερινά.

Με μοναδικό σημείο αφετηρίας την αγάπη για τον πολιτισμό και τη μουσική, το Live Studio, διοργανώνει υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίων Αναργύρων και Καματερού το Park Festival.

Κάθε χρόνο μέσα από εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχής και από auditions που γίνονται στο Live Studio επιλέγονται τα καλύτερα συγκροτήματα.

Το Πάρκο γεμίζει μουσική από ανθρώπους που διαδίδουν την αγάπη τους για αυτήν. Γνωστοί και νέοι μουσικοί αγκαλιάζουν αυτόν τον νέο θεσμό που όλο γίνεται και μεγαλύτερος.

Καλώς ήλθατε στο Park Festival!

 

Μην ξεχάσετε, αντί για εισιτήριο να φέρετε μαζί την καλή σας διάθεση, το χαμόγελο και την αγάπη σας για τη μουσική!

 

Φέτος ταρακουνάμε τα νερά, αλλάζουμε και δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα χωρίζοντας το Festival σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος θα διεξαχθεί την 23,24 και 25 Ιουνίου δίνοντας στο φεστιβάλ έναν άλλο αέρα!

 

Παρασκευή 23 Ιουνίου:

Το "OriginsSoundsystem" είναι ένα χειροποίητο σύστημα όπως ακριβώς το έκαναν στους δρόμους της Τζαμάικα το 1970 παίζοντας με δυνατά μπάσα Reggae/Dub/Steppa και σας προκαλεί να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του soundsystemαλλά και της Τζαμαϊκανής κουλτούρας.

Οι Djs που θα καταβάλουν τα decks του ParkFestival είναι οι: 

ANNA MYSTIC

DUB RIOTS

SYSTEMATIC

SUNJAMAN

INDAMOUSE

KALEYA

Hosted by BIG SHINE

Powered by ORIGINS SOUNDSYSTEM

 

Σάββατο 24 Ιουνίου:

Στην σκηνή του ParkFestival για πρώτη φόρα θα ανέβουν ο Εισβολέας με τον DJ STRIDER οι οποίοι θα ρίξουν ρίμες όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν, με εκατοντάδες συνεργασίες στο ενεργητικό τους και ρυθμό που τα σπάει. Οι FUNDRACAR υπόσχονται να μας κάνουν να χορέψουμε με ρυθμούς REGGAE-DUB-ROCK-INDIE και οι BALKAN RIDDIMS παντρεύουν τον αυθεντικό ήχο των νησιών της Καραϊβικής, με αυτών των αφρικάνικων φυλών και είναι η εγγύηση της καλής διασκέδασης. Το event θα ανοίξουν οι STIKO & WAG με ένα μοναδικό DJ set.

Όμως δεν τελειώνουμε εκεί.. Το afterparty θα συνεχίσει το μουσικό μας trip με τους KILL EMIL (καταξιωμένο στον χώρο της HipHop, Downtempo, TripHop, Dub, Reggae) και INSOM (JungleDrum&Bass).

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ&DJSTRIDER

FUNDRACAR

BALKANRIDDIMS

STIKO&WAG (openingact)

Afterparty:

KILLEMIL

INSOM

 

Κυριακή 25 Ιουνίου:

Την τελευταία μέρα του πρώτου μέρους του φετινού φεστιβάλ,θα κλείσουν οι Bandallusiaοι οποίοι περιπλανιούνται από το ελληνικό ροκ έως το έντεχνο και από το ρεμπέτικο στο παραδοσιακό τραγούδι, πάντα με πειραματική διάθεση. Οι AssoitouSalvadorείναι ένα μοναδικό ενεργειακό κουιντέτο με ασυγκράτητο ρυθμικό ανακάτεμαSwing, Rumba, Reggae, Ska, Funk καιMambo. Οι Barayanka είναι ένα ηλεκτρονικό φολκ σχήμα με έντονα βαλκανικά στοιχεία και κέλτικες συνθέσεις και τέλος οι Σάτυροι είναι κάτι κατσικοπόδαροι με κέρατα και μακρουλά όργανα (κιθάρες, φλάουτα, σαξόφωνα...) που πιάνουν και τραγουδάνε κάτι ακατάληπτες ιστορίες για δράκουλες σε θρακιώτικους δρόμους, ροκ τσιφτετέλια και βιεννέζικα βάλς. Η μέρα θα είναι γεμάτη μουσικές ιστορίες και περιπλανήσεις σε κάθε γωνιά της χώρας μας και όχι μόνο!

BANDALLUSIA

ASSOI TOU SALVADOR

BARAYANKA

SATYR

 

 

Info:

When: 23/06/2017 until 25/06/2017

Where: Περιβαλλοντικό Πάρκο Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”.

Start: 19:00 / ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

How to get there: By bus Α10, Β10, Β12, 704, 735, 420, 421, 892

Email: parkfestival.gr@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/ParkFestival.gr/

Instagram: parkfestivalgr

YouTube: Park Festival GR