Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ KREMLINO GALLERY BAR | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Kremlino Gallery Bar

Παρασκευή 21  Δεκεμβρίου

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ 

 

O Παντελής Κυραμαργιός επιστρέφει στο Kremlino την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Αυτή τη φορά στην ολοκαίνουργια σκηνή «Kremlino Gallery Bar» παρέα με την Αθηνά Κοντοδήμα και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

«Δυο Σπιθαμές Ακόμα» στο δρόμο της «Αρετής» καλείται να διανύσει όποιος βρεθεί στο Kremlino Gallery Bar την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Μια πορεία ενδοσκόπησης, ένα κοίταγμα προς τα μέσα με τη συντροφιά των στίχων, ένα ταξίδι-εξερεύνηση του εαυτού μας με οδηγό τη μουσική που μας ενώνει με την πηγή της ύπαρξής μας.

«Ευτυχήτητα είναι η ικανότητα του ανθρώπου να ανακαλύπτει την ευτυχία», λέει ο Παντελής Κυραμαργιός που αναζητά συνεχώς τρόπους για να κάνει ολοένα και περισσότερους συνοδοιπόρους στις συναυλίες του, να δημιουργεί δεινούς ευτυχητές, ακούραστους δηλαδή ιχνηλάτες της ευτυχίας.

Τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια του μας παίρνουν απ’ το χέρι και μας εξαγνίζουν. Μας οδηγούν στην κάθαρση. Γιατί «Το νεράτζι είναι πικρό. Μα κάνει καλό γλυκό».

Τραγούδια που καμιά φορά μπορεί να τα προσπερνάμε χωρίς να έχουμε νιώσει την ουσία τους στέκονται μπροστά μας και γίνονται καθρέφτες.

Τραγούδια του Παντελή Κυραμαργιού από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, ακυκλοφόρητες συνθέσεις του αλλά και δικές του εκδοχές σε αγαπημένα παραδοσιακά και αναπάντεχα σύγχρονα τραγούδια.

Μαζί του η νέα τραγουδίστρια Αθηνά Κοντοδήμα η οποία ξεχωρίζει για την υπέροχη χροιά της φωνής της και για τον τρόπο που φέρνει με την ερμηνεία της τα παραδοσιακά χρώματα στον καμβά του σήμερα. 

 

Άκης Γαβαλάς : Ντραμς

Ιούλιος Κουτσογεωργίου : Μπάσο

Γιάννης Ταυλάς : Ηλεκτρική κιθάρα, 

Θανάσης Μάντζαρης (Ethan) :Πιάνο

Βασίλης Ραψανιώτης : Βιολί

Νικόλας Μαύρος : Μπουζούκι 


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

Τιμή εισιτηρίου : 12€ (με μπύρα η κρασί)

10 ευρώ φοιτητικό /ανέργων

         

Ώρα έναρξης 22.30

Προπώληση : viva.gr, Kremlino

για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ

 

Kremlino gallery bar : Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς

Τηλ. 210 410 0010

https://www.facebook.com/kremlinostage