Η μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με τον Διονύση Σαββόπουλο στο Καλλιμάρμαρο

Η μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΖΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ 

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

ΒΙΟΛΕΤΑ ΙΚΑΡΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ 

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ 

ΜΕΛΙΝΑ ΤΑΝΑΓΡΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  

και

Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

 

Χορωδία Graduarti (Απόφοιτοι Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων)

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.00 μ.μ.

Χρησιμοποιήστε για την είσοδο σας και τις 4 πύλες ελέγχου εισιτηρίων που βρίσκονται αριστερά και δεξιά στην μπροστινή όψη του Σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων αρένας-ορθίων παρακαλούνται να εισέρχονται αποκλειστικά από τις δυο κεντρικές εισόδους έμπροσθεν και για τις κερκίδες παρακαλείσθε να προτιμάτε τις δύο εισόδους στα πλάγια.

Τα ΑμεΑ και ο συνοδός τους θα εισέρχονται με την επίδειξη των απαραίτητων εγγράφων (όπου χρειάζεται) αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο του Σταδίου προς την αρένα όπου υπάρχει ράμπα πρόσβασης για αναπηρικά αμαξίδια.

Υπενθυμίζουμε οτι απαγορεύονται στο χώρο του Σταδίου τρόφιμα, ποτά και το κάπνισμα και σας παρακαλούμε να φροντίζετε για την καθαρή διατήρηση του χώρου που αποτελεί αρχαιολογικό μνημείο.

Τρόφιμα σε φυσική μορφή φέρνουν οι θεατές που θα προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα ταμεία πριν την έναρξη της συναυλίας. Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήριο προπώλησης δεν φέρνουν τρόφιμα σε φυσική μορφή αφού έχουν κάνει την προσφορά τους ήδη

Η λειτουργία του metro και του τραμ παρατείνεται ως τη 01.00 π.μ. προς διευκόλυνση όσων έρθουν στη συναυλία.

 

 

------------------ 

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που χρόνια τώρα προσφέρει βοήθεια με τις κινητοποιήσεις του, καλεί φέτος τον Διονύση Σαββόπουλο να ηγηθεί του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων. Με ένα συμβολικό εισιτήριο ολίγων ευρώ και προσφορά τροφίμων, μας δίνεται η δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία και ταυτοχρόνως να συμμετάσχουμε στην ευγενική προσπάθεια του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

 

Ο  Διονύσης Σαββόπουλος θα μας παρουσιάσει στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από φωνές και τραγούδια,  σε μια νύχτα σαν κι αυτές που μας χαρίζει πάνω από 50 χρόνια τώρα.

«Του Νιόνιου οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες».

Ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα φορτηγό το 1963 από την Θεσσαλονίκη και συνεχίζει ανακαλύπτοντας καινούριους δρόμους,  φωτίζοντας τόπους που κανείς δεν είχε δει, χτίζοντας μια μουσική πόλη δική του. Εφευρέτης της σχολής των Ελλήνων τραγουδοποιών, παρουσιαστής και παραγωγός παλιών και νέων τραγουδιστών, συνθετών και συγκροτημάτων.

Με 12 από αυτούς, «καλύτερους απ΄αυτόν» όπως λέει ο ίδιος, θα συναντηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη 12 Ιουλίου για να τραγουδήσουν τραγούδια δικά του όπως και άλλων, πχ. του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα… Τραγούδια γενικής συγκινήσεως, δημοτικά, ρεμπέτικα, ελαφρά κ.α., από  12 μεγάλες φωνές της Ελλάδας, που με την ίδια ζέση και ευαισθησία  έδωσαν αφιλοκερδώς το "παρών" στην πρόσκληση αυτή.  Γιατί  ζει και θα ζη το ελληνικό τραγούδι.

Ο σκοπός αυτής της συναυλίας είναι η συνεισφορά μας σε τρόφιμα για τους συνάνθρωπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια που περνάμε. Ταυτοχρόνως, η συναυλία αυτή συμβολίζει τη συνεισφορά του ελληνικού τραγουδιού στην ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη. Το ελληνικό τραγούδι έρχεται πάλι να μας στηρίξει, να μας ενώσει και να μας εμπνεύσει για να μετατρέψουμε την δυσκολία μας σε δύναμη.

Θα είναι μια γιορτή. Με  παρέες μικρών και μεγάλων και με καλοκαιρινό φεγγάρι . Γιορτή αλληλεγγύης, γιορτή αγάπης. Γεμάτη απ’ τα δικά μας τραγούδια, με τον δικό μας Διονύση Σαββόπουλο και την έναστρη παρέα των 12 υπέροχων φίλων του.

Η προσδοκία όλων μας για τη συναυλία αυτή, είναι με όχημα τον πολιτισμό μας  και μέσα από την καλλιτεχνική κατάθεση, να συγκεντρωθούν με την βοήθεια των χιλιάδων ή των δεκάδων χιλιάδων θεατών που ευελπιστώντας αναμένουμε, τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Θα είμαστε εκεί όλοι μαζί.

Γιατί ΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ και γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

 

Η μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΖΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 

Προπώληση: 6 ευρώ συνοδευόμενη με οικονομική προσφορά για την αγορά τροφίμων

Ταμείο: 8 ευρώ + προσφορά σε τρόφιμα

Η προπώληση ανοίγει 12 Μαΐου

 

Προπώληση:  Viva.gr - 11876 - Public - Seven Spots - Reload - MediaMarkt - Ευριπίδης βιβλιοπωλείο - Αθηνόραμα.gr

 

Παραγωγή: Well

Photo credits: life magazine