Ο Νίκος Μερτζάνος στη Σφίγγα | Τρίτη 13 Μαρτίου

ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΤΖΑΝΟΣ

«ΣΤΑΣΟΥ ΛΙΓΟ»

Τρίτη 13 Μαρτίου στις 21:30

στη ΣΦΙΓΓΑ

 

Ο Νίκος Μερτζάνος, ο ταλαντούχος ερμηνευτής και τραγουδοποιός, παρουσιάζει το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, με τίτλο «Στάσου Λίγο» που κυκλοφόρησε από τηFeelgood Records.

 

Την Τρίτη 13 Μαρτίου, στη Σφίγγα, μαζί με τους Cours des Miracles, θα παρουσιάσει ζωντανά τα τραγούδια του δίσκου και μαζί με τους εκλεκτούς του καλεσμένους θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία. Τραγούδια που αγαπήθηκαν από  το  κοινό και ξεχωρίζουν.

 

Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής οι Μυρτώ Βασιλείου και Κώστας Τσίρκας, Μάρω Μαρκέλλου, Αφροδίτη Χατζημηνά, Αναστάσιος Ράμμος, Κρυσταλλία Ρήγα και ο Δημήτρης Σαμόλης.

 

 «Έπειτα από προσπάθειες σχεδόν δέκα ετών και με τη στήριξη της Feelgood Records και του Jumping fish της Cosmote, καταφέρνω να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα και να βγάλω τον πρώτο προσωπικό μου δίσκο, που τιτλοφορείται «Στάσου Λίγο» για ευνόητους και συναισθηματικούς λόγους. Στις 13 Μαρτίου λοιπόν, ημέρα Τρίτη, σας περιμένω στη μουσική σκηνή Σφίγγα, σ’ αυτή τη γιορτή που ετοιμάζω. Τα λέμε εκεί».

 

Νίκος Μερτζάνος

 

Χρήσιμα links:

Τέτοιες μέρες - Official Video Clip https://youtu.be/6kQ-5Q5eZ7A

Ανάμεσά μας Feat. Πέννυ Μπαλτατζή -  Official Audio Release https://youtu.be/xCwQuu2gUwc

 

Με την υποστήριξη του Jumping Fish

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος σε τραπέζι: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί