Η Γιώτα Νέγκα στη Μονή Λαζαριστών | Παρασκευή 8 Ιουνίου

Η ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ την Παρασκευή 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη.

 

Η Γιώτα Νέγκα με προίκα το «Φύλλο Ανδρικό», την παράσταση που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες το φετινό χειμώνα, αφού ταξίδεψε σε Ελλάδα και Κύπρο και έζησε συνεχόμενα sold out, ξεκινάει με φόρα την καλοκαιρινή της περιοδεία με δεύτερη στάση το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 8 Ιουνίου. 

Η σημαντική ερμηνεύτρια ανακατεύει ξανά την παλέτα με τις επιρροές και τις αναμνήσεις της και φτιάχνει ένα πρόγραμμα στο οποίο παντρεύει όλα όσα αγαπά με την δική της ερμηνευτική αισθητική. Η προσωπική της δισκογραφία, ο προπομπός του επερχόμενου δίσκου της, «Οξυγόνο», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Νίκου Μερτζάνου που θα παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα, η λαϊκή της ρίζα και οι δημιουργοί που την ακολουθούν σαν μια δεύτερη οικογένεια χτίζουν έναν μελωδικό κόσμο που εντοπίζει τα συναισθηματικά κέντρα και τα ντύνει με φόντο το φωτισμένο λιμάνι του Πειραιά.

Με τη χαρακτηριστική φωνή της και την αυθεντική ερμηνευτική της δεινότητα βάζει τη δική της προσωπική σφραγίδα σε μια βραδιά που θα αποτελέσει την αρχή για πολλές άλλες. 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι

Βασίλης Κετεντζόγλου – κιθάρα

Dasho Κurti – ακορντεόν

Αλέξανδρος Τράμπας - μπάσο

Κώστας Μυλωνάς – τύμπανα

Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης

Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου 

Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC

Διοργάνωση: Musicart / Block33

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Δέσποινα Πολυχρονίδου – 6947285746 - depi46@gmail.com

Έναρξη: 21.00

 

Εισιτήρια:

Early bird : 10 ευρώ

Προπώληση / φοιτητικό & ανέργων 12ευρώ

Γενική είσοδος 14€

 

Προπώληση:

Viva, 11876, και σε όλα τα καταστήματα: SHELL, My market, metro, Ευριπίδης, εκο, bp. Media Markt, seven spots, citizen και RELOAD

Και στο Σάρωθρον , Κατούνη 17 Λαδάδικα , τηλ 231 053 8282