Εκδηλώσεις Μουσικού Σχολείου Ρόδου | Μάιος 2018

Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια λειτουργίας, οργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις κατά το μήνα Μάιο:

1)  Παρασκευή 4 Μαΐου, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Τα παιδιά ξεναγούν παιδιά», θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο Αρχαίο Στάδιο και Ωδείο σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

2) Τρίτη 8 Μαΐου, Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, 20:00: Επίσημη παρουσίαση πρωτότυπων τραγουδιών για την ενσωμάτωση Δωδεκανήσου, που δημιουργήθηκαν με μαθητές/τριες και καθηγητές, στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος και των 70 χρόνων της ενσωμάτωσης.

3) Τετάρτη 9 Μαΐου, Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, 19:30: Συναυλία Μουσικής, με έργα κλασικής και ρομαντικής περιόδου.

4) Δευτέρα 21 Μαΐου, Συμμετοχή της ευρωπαϊκής χορωδίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΕ.

5) Τετάρτη 23 Μαΐου, 20:00: Αμφιθέατρο Μουσικού Σχολείου Ρόδου: Παρουσίαση βιβλίου με πρωτότυπα έργα μαθητών/τριων (κείμενα, ποιήματα, ζωγραφική),  από τις Εκδόσεις Βερέττα.

 

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται μέχρι τις 31 Μαΐου (εργάσιμες ημέρες και ώρες) οι αιτήσεις εισαγωγής μαθητών/τριών στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Ρόδου. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελιδα www.musicschoolrhodes.gr.