Έκθεση Φωτογραφίας «Μαύρο-Άσπρο» από το Εργαστήριο Φωτογραφίας «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις» (ΡΟΔΟΣ)

 

To  εργαστήριο Φωτογραφίας του "Ροδίων μάθησις" στο πλαίσιο της λήξης του ετήσιου κύκλου μαθημάτων του, διοργανώνει ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο: «Μαύρο-Άσπρο».

 

«Το μαύρο και το  άσπρο έχουν πλεονεκτήματα απέναντι στα άλλα χρώματα που καμιά τεχνική πρόοδος δεν μπορεί να τα εξαλείψει. Αφαιρώντας το «χρώμα» η προσοχή εστιάζεται στα βασικά στοιχεία της σύνθεσης. Στην υφή, στο σχήμα των αντικειμένων, στον φωτισμό του θέματος. Το νόημα της εικόνας γίνεται πιο προσιτό στο μάτι, η υφή παίζει σημαντικότερο ρόλο μιας και δίνει την αίσθηση που πιθανόν χρειάζεται στη φωτογραφία. Το Μαύρο και το Άσπρο είναι τα χρώματα της φωτογραφίας.»

 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 στον Εκθεσιακό Χώρο του Γαλλικού Καταλύματος. Η έκθεση θα διαρκέσει από το Σάββατο 24 Ιουνίου έως και την Κυριακή 02 Ιουλίου 2017 και θα είναι ανοιχτή προς το κοινό καθημερινά 17:30-21:30, η είσοδος  είναι ελεύθερη.

 

Συμμετέχουν:

Βοβολή Κατερίνα, Ζέρβα Στέλλα, Κυριακούλη Ελένη, Λάϊος Γεώργιος, Μαρινοπούλου Φραντζέσκα, Μπαμπάλας Δημήτρης, Παμπάκας Δημήτρης, Παρδαλός Τσαμπίκος, Στάτης Στάθης, Savona Julia, Σωτηρόγλου Κωνσταντίνα, Χασίλα Μοσχούλα.

 

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή τους σε αυτή μας την προσπάθεια τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Τμήμα Πολιτισμού-Αθλητισμού ως συνδιοργανωτή της έκθεσης καθώς και την ευγενική υποστήριξη του Γαλλικού Προξενείου της Ρόδου, το ξενοδοχείο “Semiramis”, το “Elpida Beach Studios”, την εταιρεία «Απλώς», το «Οφθαλμοχειρουργικό Κέντρο Ρόδου», το κουτούκι «Μεσοστράτι», το «Rest Point», το «Corner Bakery cafe», το φαρμακείο της «Λοΐζου Ιουστίνης», το εστιατόριο  “La Esquina” το λογιστικό γραφείο «Αφοί Παπακωνσταντίνου Ο.Ε.», την «Ηλεκτροφάση Δωδεκανήσου», το κατάστημα «Αφοί Ντάκα», το πρατήριο καυσίμων «Ελίν» του Συμακού Αριστοτέλη, το “Dust+ Cream”, τον Παραδοσιακό Ξυλόφουρνο «Πρίντεζης» Αρχαγγέλου, το ανθοπωλείο “Marie Fleur”

Επίσης, τους χορηγούς επικοινωνίας: το Ραδιόφωνο Λυχνάρι και την ιστοσελίδα RodosEvents.gr

 

Επιμέλεια – Συντονισμός: Νίκη Σπάρταλη.