ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ | Περιοδεία - Καλοκαίρι 2018

Κωστής Μαραβέγιας

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

30/8 ΧΑΛΚΙΔΑ, Dalouz

31/8 ΜΥΤΙΛΗΝΗ, Κάστρο Μυτιλήνης

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

5/9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Θέατρο Γης

7/9 ΠΑΤΡΑ, Εργοστάσιο Τέχνης

8/9 ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Πάρκο Πυρσινελλα (Γιαννιώτικο Σαλόνι)

12/9 ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑισχύλειαΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται και φέτος το καλοκαίρι με τα μεγαλύτερα Party της χρονιάς!

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει μια ακόμα σειρά συναυλιών στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας.

 

Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και απολαμβάνει τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

 

Και θα έχουμε μοναδικές ευκαιρίες να ζήσουμε τα μεγαλύτερα πάρτι του καλοκαιριού. Πάρτε το κέφι σας, τους ανθρώπους σας, πάρτε λεωφορεία και τρένα, πάρτε το αυτοκίνητό σας και όσους κάνουν οτοστόπ και ελάτε να ζήσουμε βραδιές από αυτές που γίνονται μία φορά και επανάληψη δεν έχουν.

 

Μια σειρά από πολύχρωμα πολιτισμικά μουσικά πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Απλόχερα αληθινές μουσικές γιορτές που μας παρασύρουν, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.

 

Βραδιές γεμάτες τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια  που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα).

 

ΠΡΟΒΟΛΗ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Κατερίνα Παπαδοπούλου: 2106792560, 6944.505877, Katerina.papadopoulou@umusic.com

Αλεξία Στουρνάρα: 2106792565, 6932.467906, alexia.stournara@umusic.com