Ο Μάνος Παπαδάκης στον Σταυρό του Νότου, Plus | Τετάρτη 21 Μαρτίου

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

 "   Η ΓΥΡΑ  "

Χειμώνας     2018

 

Σταυρός του Νότου (+) 

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ώρα προσέλευσης :21.30

Έναρξη : 22.00

 

Ο Μάνος Παπαδάκης ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών , εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα! Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του ,με τραγούδια ,όνειρα ,ενισχυτές ,φώτα ,καλώδια και γυρνάει τη χώρα ! Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το "the magic bus tour 2015-2016" ,με το οποίο γύρισε όλη την χώρα, Αθήνα (εμφανίσεις : Αθήνα "Σταυρός του Νότου"- άλικο, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Ρόδος,  Χάλκη, Νεμέα, Άργος, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος, Σητεία κ.α. ,αποφασίζει να κάνει μια μεγαλύτερη ΓΥΡΑ με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση!

Στις αποσκευές του τραγούδια από τις 3 δισκογραφικές δουλειές του ,από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας με τα οποία και έχει συνεργαστεί ,από τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο , έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ,Χρήστο Θηβαίο , Θανο Μικρούτσικο , Βασίλη Καζούλη , Γιάννη Κότσιρα , Γιάννη Χαρούλη , Γιάννη Γιοκαρίνη , Υπόγεια Ρεύματα , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χαΐνηδες , Στέλιο Μπικάκη ,Λάκη Παπαδόπουλο κ.α. . 

Αφετηρία της "Γύρας" , ο νέος δίσκος που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, με συνεργασίες όπως αυτές ,του Γιάννη Γιοκαρίνη και της Βάσως Αλλαγιάννη ,που του χάρισαν δυο υπέροχα νέα μουσικά κομμάτια! Ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει από την mega lakos productions σε βυνίλιο και cd σε μια πρωτότυπη και συλλεκτική συσκευασία !

 

"Η γύρα "

 

Παίζουν :

Γιάννης Κοντάκης: ηλεκτρικό μπάσο

Πολύδωρος Φραντζεσκάκης : τύμπανα

Παναγιώτης Μαυράκης : ηλ. Κιθάρα 

Κυριάκος Καραμπερόπουλος : πνευστά 

Χρήστος Σπηλιόπουλος : πνευστά 

Κατερίνα Ανδρουλάκη : ακορντεόν 

Συμμετέχει φιλικά : Έλενα Αναγιώτου 

Σταυρός του Νότου (+)

Φραντζή 14, Νέος Κόσμος 

Τηλ. κρατήσεων 210 9226975

 

επικοινωνία 

e-mail : manos-papadakis@hotmail.com

Facebook : Manos Papadakis 

YouTube : Manos Papadakis tv