Ο Μάνος Παπαδάκης στη Μουσική σκηνή Σφίγγα | Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

 "   Η ΓΥΡΑ  "

Μουσική σκηνή Σφίγγα 

24 Φεβρουαρίου 2019

 

Ο Μάνος Παπαδάκης ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών , εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα! Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του ,με τραγούδια ,όνειρα ,ενισχυτές ,φώτα ,καλώδια και γυρνάει τη χώρα ! Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το "the magic bus tour 2015-2018" ,με το οποίο γύρισε όλη την χώρα ,Αθήνα (εμφανίσεις : Αθήνα "Σταυρός του Νότου"- άλικο ,Θεσσαλονίκη ,Σαντορίνη ,Ρόδος , Χάλκη , Νεμέα , Άργος , Ηράκλειο ,Χανιά , Ρέθυμνο , Άγιος Νικόλαος , Σητεία κ.α. ,αποφασίζει να κάνει μια μεγαλύτερη ΓΥΡΑ με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση.

Στις αποσκευές του τραγούδια από τις 3 δισκογραφικές δουλειές του ,από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας με τα οποία και έχει συνεργαστεί ,από τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο , έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ,Χρήστο Θηβαίο , Θανο Μικρούτσικο , Βασίλη Καζούλη , Γιάννη Κότσιρα , Γιάννη Χαρούλη , Γιάννη Γιοκαρίνη , Υπόγεια Ρεύματα , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χαΐνηδες , Στέλιο Μπικάκη ,Λάκη Παπαδόπουλο κ.α. . 

 Αφετηρία της "Γύρας" , ο νέος δίσκος που κυκλοφορησε τον Δεκέμβριο του 2018 ,με συνεργασίες όπως αυτές ,του Γιάννη Γιοκαρίνη και της Βάσως Αλλαγιάννη ,που του χάρισαν δυο υπέροχα νέα μουσικά κομμάτια! Ο νέος δίσκος κυκλοφορει από την mega lakos productions σε βυνίλιο και cd σε μια πρωτότυπη και συλλεκτική συσκευασία...γύρας !

 

Είσοδος με κρασί ή μπύρα : 12ευρώ

 

"Η γύρα "

 

Παίζουν :

Γιάννης Κοντάκης : ηλεκτρικό μπάσο

Κυριάκος Καραμπερόπουλος :πνευστά

Χρήστος Σπηλιοπουλος : πνευστά 

Παναγιώτης Μαυράκης : ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Τσόλης :τύμπανα 

Μάνος Παπαδάκης : ακουστική κιθάρα