Οι Locomondo στο Θέατρο Πέτρας | Νέα ημερομηνία : Δευτέρα 1 Ιουλίου

Η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία των Locomondo μεταφέρεται λόγω εκλογών την Δευτέρα 1 Ιουλίου (από 05/07) στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

 

Το live των Locomondo είναι μία μεγάλη γιορτή!  

 

Η μουσική που τους ανέδειξε είναι μία μίξη από Reggae, Ska, Latin, rock και ελληνικών παραδοσιακών ρυθμών. Η μουσική αυτή συνδυάστηκε με τους ελληνικούς στίχους που γράφει ο Μάρκος Κούμαρης και αγαπήθηκαν απο το νεανικό κοινό κι όχι μόνον.

Κάθε live τους μία μουσική εμπειρία. Όταν ανεβαίνουν στην σκηνή μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά-το τραγούδι και τα χαμόγελα!

 

Με τραγούδια  όπως “ Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα ”, “ Μαγικό χαλί ”, ”80’ s ” και με  “ rap , ska , reggae , hip - hop , dub , ska , reggae , one drop ”, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!!!

 

Το κοινό τους αποτελείται απο μικρά και μεγάλα παιδιά όλων των ηλικιών!

Σε κάθε live,aυτή η απίθανη και χιλιοτραγουδισμένη μπάντα δημιουργεί μία ατμόσφαιρα  εκρηκτική και “παρεΐστικη”..

Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές, και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πως να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό με τους “ανεβαστικούς” ρυθμούς και κάθε συναυλία να μετατρέπεται σε ένα μεγάλο πάρτυ!

Ξέφρενοι ρυθμοί, πάρτυ, παραλίες, χορός, τραγούδι και καλοκαίρι είναι λίγες απ τις λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό στο άκουσμα των Locomondo!!!

Φέτος, υποδέχονται το καλοκαίρι τραγουδώντας όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες  αλλά και καινούργια τραγούδια από τους νέους δίσκους “Star και Radio” που κυκλοφορούν τον Μάιο αντίστοιχα σε Ελλάδα και Γερμανία.

Θέτρο Πέτρας, Πετρούπολη στις 01/07/19

 

“Θέλω νά ‘στε κει ότι κι αν συμβεί”

 

Προπώληση: 10,00 €

Εarly Bird: 8,00 € - Μέχρι 07/06

Γενική Είσοδος-Ταμείο 12,00 € - Μαθητές-Φοιτητές: 10,00 € - Άνεργοι: 8,00 €

 

Οι Locomondo είναι οι:

Μάρκος Κούμαρης - Φωνή, κιθάρα

Γιάννης Βαρνάβας - Κιθάρα, φωνή

Σταμάτης Γούλας - Πλήκτρα, sampler, φωνή

Σπύρος Μπεσδέκης - Μπάσο

Στρατής - Άγγελος Σούντρης - Τύμπανα

Χρήστος Καλαιτζόπουλος - Ακορντεόν

Τα πνευστά των Locomondo είναι οι:

Χρήστος Σπηλιόπουλος – Τρομπόνι

Νίκος "Tattoo" Βλάχος – Τρομπέτα

Ηχολήπτες: Θανάσης Ταμπάκης, Γιώργος Φραγκέλης

Φωτιστής: Κώστας Μαργκάς

 

 

Για εσένα που έκλεισες εισιτήριο για τις 5 Ιουλίου και δεν μπορείς αντίστοιχα να παραβρεθείς 1 Ιουλίου, υπάρχει πρόβλεψη επιστροφής χρημάτων.