Λεωνίδας Μαράντης & theSpotlights LIVE στην Κόκκινη Σβούρα | Παρασκευή 7 Ιουνίου

Λεωνίδας Μαράντης & theSpotlights

LIVE στην Κόκκινη Σβούρα

Παρασκευή 7 Ιουνίου

 

Ο Λεωνίδας Μαράντης παρέα με τους θεότρελους Spotlightsαποχαιρετούν τις χειμερινές τους εμφανίσεις και υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με ένα «ανεπανάληπτο»live κάτω απ’ τα αστέριατην Παρασκευή 7 Ιουνίου στον κήπο της Κόκκινης Σβούρας!

Γιατί ανεπανάληπτο? Κι όμως δεν παίρνουμε και όρκο... διότι ο Λεωνίδας Μαράντης και οι Spotlightsέχουν καλομάθει, και θα εισβάλλουν στον φανταστικό κήπο της Σβούρας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά… εκμεταλλευόμενοι άριστα την αίθρια πρόγνωση καιρού.

Μοναδικός τους στόχος, να σηκώσουν την Κόκκινη Σβούρα (και την γειτονιά της) στο πόδι και να μας κάνουν όλους μας να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Πολλά αγαπημένα τραγούδια από τους Beatles,τον JerryLeeLewis,τους ViolentFemmes, τους Oasisτους BlackKeys και διάφορους άλλους "θεούς” του ροκ θα βοηθήσουν στον γενικότερο ξεσηκωμό που θα επικρατεί στον κήπο...

Αν θέλετε λοιπόν μια μικρή εξόρμηση μέχρι το Λονδίνο, δεν έχετε παρά να αφήσετε σκοτούρες και έγνοιες στο γραφείο και να έρθετε κατευθείαν στην Κόκκινη Σβούρα (νωρίς, στις 8μμ.!!) για να ακούσετε τραγούδια από τον προσωπικό δίσκο του Λεωνίδα Μαράντη με τίτλο ''Λονδίνο- Αθήνα'', καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο, αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια που όλοι μας έχουμε χορέψει και τραγουδήσει σε ανύποπτες στιγμές.Hείσοδος για το μουσικό ταξίδι είναι ελεύθερη, προσδεθείτε και ... ο θεός του Rock&Rollμαζί σας!

Οι Spotilights είναι οι: Λευτέρης Κορρές (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (ηλεκτρική κιθάρα),Γιώργος Καλογερόπουλος (μπάσο), Δημήτρης Τσόλης (τύμπανα).

 

Το liveθα ξεκινήσει αυστηρά στις 8 μμ. !!

 

Leonidas Marantis facebook fan-page

Leonidas Marantis facebook profile

Leonidas Marantis Youtube channel

 

ΣκουφάκαιΣίνα:www.youtube.com/watch?v=edzt8XoF3sY

Άσος στο Μανίκι:http://www.youtube.com/watch?v=odhxrS8gATE

 

Ώραέναρξης: 20.00,
είσοδος ελεύθερη

Κόκκινη Σβούρα

Αγίου Γεωργίου 17, Χαλάνδρι, 15234

(100μ. από την πλατεία Δούρου/ πρώην Metropolis)

τηλέφωνο: 211 012 5454

email: info@kokkinisvoura.gr