Παρουσίαση Δίσκου | ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΟΣ | ΘΕΑΤΗΣ | Σταυρός του Νότου Club | Κυριακή 13 Μαΐου

Παρουσίαση Δίσκου

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΟΣ

ΘΕΑΤΗΣ

Σταυρός του Νότου Club

13/05 Ώρα 21.30

 

Τέσσερα χρόνια μετά το "ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ" που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα, ο Λευτέρης Μέρος, παρουσιάζει την καινούργια δισκογραφική του δουλειά«ΘΕΑΤΗΣ», στο club του Σταυρού του Νότου.

Ο Λευτέρης Μέρος, την Κυριακή 13 Μαΐου, ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει τα τραγούδια του από το νέο του δίσκο με τον τίτλο «ΘΕΑΤΗΣ», σε μουσικές δικές του και στίχους τουιδιαίτερου στιχουργού Φάνη Καββαδά, αλλά και τραγούδια από τις δύο παλαιότερες δουλειές του, καθώς και αγαπημένες διασκευές με εκλεκτούς καλεσμένους: τον Ορφέα Περίδη, το Θοδωρή Κοτονιά, την Ευτυχία Μητρίτσα, και τη Βιολέτα Ίκαρη.

 

Μας προσκαλεί λοιπόν σε μία παράσταση που δεν περιορίζεται μόνο στο πλαίσιο μιας παρουσίασης δίσκου, αλλά που, ουσιαστικά, μετασχηματίζεται σε ένα live, όπου το παλιό, το καινούργιο υλικό αλλά και τα αγαπημένα του τραγούδια, γίνονται το σκηνικό της βραδιάς.

 

Μαζί του οι μουσικοί:

Νίκος Παπαδόπουλος – κιθάρες

Θάνος Κολοκυθάς – μπάσο

Χρήστος Τόλης – πλήκτρα

Θανάσης Αρχανιώτης -  τύμπανα

Αγγέλικα Παπανικολάου – ακορντεόν

Φιλική συμμετοχή

Χρήστος Σκόνδρας – τρίχορδο μπουζούκι

 

Ο Λευτέρης Μέρος είναι αυτοδίδακτος μουσικός και σπουδαγμένος ωρολογοποιός. Γράφει μουσικές και τραγουδάει για την χαρά της ζωής. Διορθώνει τα γρανάζια και τις διαστολές του χρόνου για την ευταξία της ζωής.

Ο Φάνης Καββαδάςείναι στιχουργός και ταχυδρόμος. Στιχουργεί τον δρόμο του και ταχυδρομεί τα στιχάκια του, δίχως διεύθυνση αποστολέα και παραλήπτη. Γιατί στην τέχνη, όπως και στη ζωή άλλωστε, το από και το προς είναιτο ίδιο ακαθόριστα και συγκεχυμένα. 

 

 

Info:

Τιμή Εισόδου: 12€ (με μπύρα-κρασί)

Έναρξη: 21.30

Σταυρός του Νότου Club – Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Stavros-tou-Notou-Σταυρος-του-Νοτου-Επισημη-Σελιδα/137807592931106

Twitter: www.twitter.com/#!/StavrosTouNotou 

Instagram: https://www.instagram.com/stavrostounotou

Site: www.stn.gr

Οργάνωση παραγωγής: Φόρμιγγα art