Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ ΓΙΑ "ΔΥΟ ΣΠΙΘΑΜΕΣ ΑΚΟΜΑ" ΣΤΟ KREMLINO | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Kremlino Stage

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

                                  

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ

"ΔΥΟ ΣΠΙΘΑΜΕΣ ΑΚΟΜΑ"

 

Ένα ιδιαίτερο live με τον Παντελή Κυραμαργιό

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο KREMLINO!

 

«Δυο Σπιθαμές Ακόμα» στον δρόμο της «Αρετής» καλείται να διανύσει όποιος βρεθεί στο ανανεωμένο KREMLINO την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου. Μια πορεία ενδοσκόπησης, ένα κοίταγμα προς τα μέσα με τη συντροφιά των στίχων, ένα ταξίδι-εξερεύνηση του εαυτού μας με οδηγό τη μουσική που μας ενώνει με την πηγή της ύπαρξής μας.

Ευτυχήτητα είναι η ικανότητα του ανθρώπου να ανακαλύπτει την ευτυχία, λέει ο Παντελής Κυραμαργιός που αναζητά συνεχώς τρόπους να κάνει στις συναυλίες του ολοένα και περισσότερους συνοδοιπόρους του δεινούς ευτυχητές, ακούραστους δηλαδή εξερευνητές της ευτυχίας.

Τραγούδια θλιμμένα μας παίρνουν απ’ το χέρι και μας εξαγνίζουν. Μας οδηγούν στην κάθαρση. Γιατί «Το νεράτζι είναι πικρό. Μα κάνει καλό γλυκό»

Τραγούδια που συνήθως προσπερνάμε χωρίς να έχουμε νιώσει την ουσία τους, στέκονται μπροστά μας και γίνονται καθρέφτες.

Τραγούδια του Παντελή Κυραμαργιού απο τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, ακυκλοφόρητες συνθέσεις του αλλά και δικές του εκδοχές σε αγαπημένα παραδοσιακά και αναπάντεχα σύγχρονα τραγούδια.

Επι σκηνής με τον Παντελή θα είναι ο Γιάννης Ταυλάς στην ηλεκτρική κιθάρα, το μεταλλόφωνο και το μπουζούκι, ο Δημήτρης Καζάνης στο βιολί, ο Θανάσης Μάντζαρης στο πιάνο και ο Γιάννης Καρακατσάνης στα κρουστά.

Στη βραδιά συμμετέχουν οι Εnμπυristas, ένα νέο γκρουπ που κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του έντεχνου-ροκ τραγουδιού.

---

Είσοδος 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί, 10 ευρώ φοιτητικό/ανέργων

Ώρα έναρξης 22:30

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

Έναρξη: 22:30

Είσοδος με μπύρα ή κρασί, 12€.

 

Kremlino

Χαΐδαρίου 6 & Κάστορος, Πειραιάς

Τηλ. 210 410 0010

https://www.facebook.com/kremlinostage