Οι Human Touch στο GiG Workshops (Guitar School) | Σάββατο 17 Μαρτίου

Οι Human Touch στο GiG Workshops (Guitar School)

Σάββατο 17 Μαρτίου 

‘‘Ομαδική Δημιουργία & Προσωπική Έκφραση’’

 

Το GiG ξεκινάει νέο κύκλο σεμιναρίων για το 2018 με καταξιωμένους μουσικούς.

Στο πλαίσιο αυτό οι Human Touch, το Σάββατο 17 Μαρτίου, πραγματοποιούν το δεύτερο σεμινάριο του GIG το οποίο διεξάγεται στη σχολή της Αθήνας (Ερεσσού 29).

Το Guitar Institute of Greece [GiG] είναι μία πρωτοποριακή και καινοτόμος σχολή κιθάρας, διαφορετική από όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τα κλασικά ωδεία, απόλυτα όμως αφοσιωμένη και εξειδικευμένη στη διδασκαλία όσων απαιτούνται, τόσο για τη γνώση και εξοικείωση με το όργανο και τη μουσική θεωρία, όσο και για την πλήρη και δεξιοτεχνική κατοχή αυτού. Διδάσκονται όλα τα στυλ μουσικής, σε όλα τα είδη κιθάρας και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες!

Οι Human Touch, μετά από 20 χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο DavidLynch, ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, ούσα άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Οι Human Touch έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη όπου παίζουν όλο και πιο συχνά. Θεωρούνται group με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της πλεον ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής…και ξέρουν να το μοιραστούν.

Οι Human Touch όντως είναι ένα «ανθρώπινο άγγιγμα».

 

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα:

210 4101811 & 210 3810991 και ώρες 16:00 - 22:00

 

Είσοδος 15€

Ώρα έναρξης: 12.00 (το μεσημέρι)

 

Guitar Institute of Greece [GiG]

Ερεσσού 29 και Ζωοδόχου Πηγής, Εξάρχεια

info@gig.com.gr 

Είσοδος 15€

Ώρα έναρξης: 12.00 (το μεσημέρι)