ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ "Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΥΜΝΟΣ" στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά | Τρίτη 24 Ιουλίου

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ “Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΥΜΝΟΣ”

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 και ώρα έναρξης  21.00


---------------------------

Η συναυλία του Μάριου  Φραγκούλη, στο Βεάκειο Θέατρο " Ο έρωτας γυμνός" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Με απόλυτη συναίσθηση των δύσκολων στιγμών που περνά η χώρα αποφασίσαμε ένα μέρος των εσόδων από την συναυλία να διατεθεί στους πληγέντες συνανθρώπους μας, από τη φονική πυρκαγιά.

Μια μικρή συνεισφορά σε μια τραγωδία.

Η νύχτα της Κυριακής που έρχεται στο Βεάκειο δεν θέλουμε να είναι άλλο από την απόδειξη  ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να προχωρήσουμε μπροστά.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ενημέρωση του κοινού και ευχόμαστε από ψυχής καλή συνέχεια στο έργο όσων αδιάκοπα εργάζονται αυτές τις μέρες για την ενημέρωση του κοινού, αλλά και στο έργο όσων ακατάπαυστα προσπαθούν να απαλύνουν το δράμα.

 

arietta productions

 

-------------------

Στη φετινή καλοκαιρινή του έξοδο, ο τραγουδιστής ετοίμασε ένα δίωρο μουσικό ταξίδι με τίτλο : ''Ο Έρωτας γυμνός’’. Tαξίδι με λόγια, μελωδίες και αισθήματα που δίνουν την αύρα και την αλμύρα του καλοκαιριού.

 

Με μουσικές του Μάριου Φραγκούλη, τραγούδια των Lucio Dalla, Astor Piazzola, Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και νέες δημιουργίες της Λίνας Νικολακοπούλου και Άρη Δαβαράκη.

Mια μουσική διαδρομή που ξεκινά από την Κρήτη, με ενδιάμεση στάση στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά τον Ιούλιο και πολλοί ακόμα σταθμοί ενδιάμεσα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Τα νέα τραγούδια σε στίχους Νικολακοπούλου και Δαβαράκη προέρχονται από τον κύκλο τραγουδιών που έχει συνθέσει ο Μάριος Φραγκούλης και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

 

Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Δήμητρα Σελεμίδου που κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος τόσο από τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Τρίτη Έξοδος”, όσο και για τις ξεχωριστές της ερμηνείες στο “Ελλάς η Χώρα των Ονείρων” στο Ηρώδειο και στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Μυθολογία του Μάνου Χατζιδάκι.

 

Τραγούδια και ντουέτα Ερωτικά από την Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία , Ισπανία και Ελλάδα.

 

“Ο Έρωτας Γυμνός” Η συναυλία του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

 

Τιμές εισιτηρίων : 15 €

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/marios-fragkoulis-o-erotas-gymnos/?eventid=3688&showid=27816

 

Παραγωγή: ΑRIETTA PRODUCTIONS.