Δημήτρης Γαύρος "Κολάζ"

H Spider Music σας παρουσιάζει τον νέο δίσκο με τον τίτλο 'Κολάζ' του Δημήτρη Γαύρου

14 τραγούδια με ιδιαίτερες συμμετοχές, το τραγούδι "Κοκτέιλ", ένα ντουέτο με τον Μάνο Ξυδούς σε μουσική του Μάνου, οι Ανέμελες Στιγμές με τον Λευτέρη Πλιάτσικα, Τραγουδάω με τον Δημήτρη Καρρά, Είσαι με τον Ηλία Μακρίδη, Μίλα μου με την Δήμητρα Καραγιάννη, Νύχτα με τον Μάκη Σεβίλογλου, Μωβ Ανεμώνες με τον Πασχάλη Τσαρούχα και Ο χρόνος που τελειώνει ένα ακουστικό ντουέτο με την Δήμητρα Καραγιάννη και τον Λευτέρη Μαρόγλου.

Τα τραγούδια στιχουργικά υπογράφουν η Ντέπη Χατζηκαμπάνη και η Δήμητρα Καραγιάννη. Το τραγούδι, με τον τίτλο «Σε θυμάμαι», σε στίχους της Ντέπης Χατζηκαμπάνη, είναι αφιερωμένο από την ίδια για στιγμές που μοιράστηκε με τον Θάνο Ανεστόπουλο των Διάφανων Κρίνων.

Ο Δημήτρης Γαύρος κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά του το 2010 από την MINOS EMI και το Μέλυδρο, ως μέλος του μουσικού γκρουπ «Αλκή» μαζί με τη Δήμητρα Καραγιάννη. Αποτελεί έναν από τους σύγχρονους τραγουδοποιούς, που υπηρετούν τη μουσική με αγάπη και πάθος. Κάποια από τα τραγούδια του, παίζονται στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ελλάδας.