ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΨΗΣ | ΠΡΩΤΗ LIVE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - SHOWCASE | ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS | Τρίτη 11 Δεκεμβρίου

Δημήτρης Κόψης

Πρώτη liveπαρουσίαση – showcase

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου – Σταυρός του Νότου Plus

 

Ο νέος ερμηνευτής και δημιουργός Δημήτρης Κόψης σας προσκαλεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίουστις 9 το βράδυ στο Σταυρό του Νότου Plus, στην πρώτη παρουσίαση της φωνής και του μουσικού του κόσμου.

Αντλώντας υλικό από τα all time classics της παγκόσμιας μουσικής σκηνής  αλλά και από τραγούδια Ελλήνων δημιουργών που αγαπά, με post romantic ύφος, συγκίνηση και λαμπερή ηχητική ατμόσφαιρα, ο 19χρονος Δημήτρης Κόψης θα παρουσιάσει για πρώτη φοράσε ένα σύντομο αλλά περιεκτικό showcase το ταλέντο του στη μουσική, την αγάπη του για αυτήν και την δική του προσωπική συγκίνηση.

Μία ιδιαίτερη liveπαρουσίασητραγουδιών που αγαπά, η οποίαθα περιλαμβάνει και τα δικά του καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει 2 αγγλόφωνα digitalsingles και ετοιμάζει και ολοκαίνουργιο, με ελληνικό στίχο.

 

Με τον ενθουσιασμό, τη φρεσκάδα της ηλικίαςτου, τα ακούσματα, το στυλ και τη δεξιότητά του, ο Δημήτρης Κόψης επιδιώκει να σας παρασύρει στον κόσμο μίας νέας, τρυφερής αλλά και δυναμικής φωνής, με εύρος και ταυτότητα, που αξίζει να αποκτήσει τη δική της θέση στην εγχώρια μουσική πραγματικότητα.

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Σταυρό του Νότου Plus, σε ένα χαλαρό early cocktail μετά μουσικής και σε μία βραδιά με crooning αποχρώσεις που θα είναι φτιαγμένη από φίλους για φίλους, ο Δημήτρης Κόψης και μια υπέροχη ομάδα μουσικών και συντελεστών, σας περιμένουν με ανυπομονησία!

 

Σημείωση προς συντάκτες:

Ο Δημήτρης Κόψης έχει κυκλοφορήσει τα digitalsingles “LUNATIC” και “SELVES”

Το καλοκαίρι του 2018 άνοιξε δύο κεντρικές συναυλίες της Νατάσσας Μποφίλιου.  Συμμετείχε στην Ταράτσα του Φοίβου, στο AthensPride 2018 και στη συναυλία της AngelikaDusk στον Κήπο του Μεγάρου

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

 

Αντώνης Παλαμάρης: πλήκτρα – ενορχηστρώσεις

Ελένη Ποζαντζίδου: φωνητικά

Τόλης Γούλας: τύμπανα

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος: μπάσο

Αλέξανδρος Δερμάνης: κιθάρα

 

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Οργάνωση παραγωγής: Βασιλική Γιαννακοπούλου

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ : PROSPERO, www.prospero.com.gr

 

INFO:

ΤΡΙΤΗ 11/12, ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος,

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ : 8€(με μπύρα ή κρασί)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Prospero,τηλ: 210 7258901