Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις για όλη την οικογένεια στο Θέατρο Σοφούλη (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)

Χριστούγεννα για όλη την οικογένεια στο Θέατρο Σοφούλη

 

Παραστάσεις για όλη την οικογένεια προσφέρει την εορταστική περίοδο το Θέατρο Σοφούλη σε συνεργασία με τους πιο δημιουργικούς θιάσους. Ξεκινώντας από το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, χριστουγεννιάτικες παραστάσεις αλλά και παραστάσεις παντός καιρού που αγαπήθηκαν από το κοινό έρχονται να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγήσουν την οικογένεια ενώ ταυτόχρονα δίνουν το δικό τους στίγμα για μια καλύτερη ζωή.

 

Ο Άι Βασίλης σφήνωσε στην καμινάδα – Theatraction

Η δημιουργική ομάδα Theatraction παρουσιάζει μια εύθυμη χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική επί σκηνής, που αναδεικνύει την αξία της παιδικότητας και την πίστη στη μαγική πλευρά της ζωής. Είχε προγραμματιστεί μία μοναδική παράσταση το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 18.30. Κατόπιν απαίτησης του κοινού και λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων προστέθηκε άλλη μία παράσταση στις 8/12, η οποία οδεύει επίσης σε sold out. Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση επιπλέον παραστάσεων.

 

Ο Δαγκωμένος κουραμπιές του Άι Βασίλη του Γιάννη Σερβετά

Το αγαπημένο παιδικό βιβλίο που έγραψε ο Γιάννης Σερβετάς, έγινε παιδική παράσταση και έρχεται να προσφέρει άφθονο γέλιο τα φετινά Χριστούγεννα στο Θέατρο Σοφούλη. Πρόκειται για μία φοβερή χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, με οικολογικό περιεχόμενο και ζωντανή, πρωτότυπη μουσική, που παντρεύει την ελληνική με τη δυτική παράδοση.

Παραστάσεις

Πρεμιέρα Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 17.00 (sold out)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 15.00 (sold out)

Κυριακή 23, 30 Δεκεμβρίου και 6 Ιανουαρίου στις 17.00

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου στις 18.00

Εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων: 25, 26, 27, 28,/12 και 1, 2, 3, 4/1  στις 18.00

Γενική είσοδος: 8 ευρώ

 

Η Πεντάμορφη και  το Τέρας – Dream Workes & Καλλιτεχνική εταιρία

Η πιο όμορφη ιστορία αγάπης συνεχίζεται και την περίοδο των γιορτών! Η πανέμορφη συμπαραγωγή της Καλλιτεχνικής Εταιρίας που έχει ενθουσιάσει παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς συνεχίζεται. Με πρωτότυπη, μαγευτική μουσική με την υπογραφή του Χάρη Γκατζόφλια, ζωντανές χορογραφίες της Ελένης Χρυσομάλλη και εντυπωσιακά κοστούμια της Καλλιόπης Παπαδάκη, πρόκειται για μια «πεντάμορφη» παράσταση που προάγει την ευγένεια και την ανεκτικότητα.

Παραστάσεις

Κάθε Κυριακή στις 11.30

Εισιτήρια: 10 ευρώ, 8 ευρώ (παιδικό, φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, άνω των 65, με την επίδειξη εισιτηρίου ΟΑΣΘ ή απόδειξη ταξί εντός 90 λεπτών)

 

Ο Καραγκιόζης Ταξιδιώτης – Tic Tac Toe

Ο αγαπημένος ήρωας του θεάτρου Σκιών ζωντανεύει επί σκηνής σε μία παράσταση που συνδυάζει φιγούρες και ηθοποιούς επί σκηνής. Η μεγάλη επιτυχία της Tic Tac Toe «Ο Καραγκιόζης Ταξιδιώτης» μετά από απαίτηση του κοινού συνεχίζεται και την περίοδο των εορτών. Η παράσταση στοχεύει στην ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης προβάλλοντας την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Παραστάσεις

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 18.00

25 και 26 Δεκεμβρίου στις 12.00

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

 

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο  5

Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη

Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

 

Θέατρο Σοφούλη

Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Τ.Κ. 55131 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310423925,

www.theatrosofouli.gr