Μεγάλη Ψηφοφορία για τα BullMp Radio Show Awards 2018 | Κερδίστε Special Δώρα!

Tο μουσικό site BullMp.com και η ραδιοφωνική εκπομπή Human Stories - The Maik BullMp Radio Show διοργανώνουν τον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό για τα BullMp Radio Show Awards 2018 με μεγάλη ψηφοφορία του κοινού για την επιλογή του πιο αγαπημένου ραδιοφωνικού καλεσμένου της χρονιάς, από τουςεξαιρετικούς μουσικούς καλεσμένους στην 7η σεζόν της εκπομπής (2017-2018) και ταυτόχρονα συμμετέχουν σε κλήρωση με special δώρα!

 

Για να συμμετέχεις στη ψηφοφορία & κλήρωση των δώρων πάτησε στο link: https://poll.fbapp.io/bullmpradioshowawards2018 

και δήλωσε συμμετοχή μέχρι τηνΤρίτη 31 Ιουλίου 2018 στις 23:59.  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 και οι νικητές θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας τους και από το Facebook Page του BullMp.com που έχουν κάνει Like / Μου αρέσει.

 

Οι Καλλιτέχνες που είναι Υποψήφιοι για τα BullMp Radio Show Awards 2018 είναι οι εξής : GADLESS, DUSK , NOMIK , JOHN SARHIANAKIS , MICA EIO , MINAS TSIGOS  , ROUS  , GIANNIS SAVVIDAKIS, THE LAST INTERNATIONAL PLAYBOYS.

 

Τα Δώρα που συμμετέχουν στην κλήρωση είναι τα εξής :

 

1) Δωρεάν είσοδος και ψυχαγωγία για 2 άτομα διάρκειας 1 ώρας στο 1ο Σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας - Vr Planet

2) Δωρεάν εκμάθηση μουσικού οργάνου για 1 άτομο διάρκειας 1 μήνα στο Lab Peristeri Music Education

3) Δωρεάν Gaming Workshop για 1 άτομο διάρκειας 12 ωρών στο Greek Gaming Academy. 

Στιγμές από προηγούμενες απονομές των BullMp Radio Show Awards μπορείς να βρεις πατώντας στο link : http://www.bullmp.com/search/label/-BULLMP_RADIO_SHOW_AWARDS_EVENTS

To βίντεο της ψηφοφορίας μπορείς να το βρείς πατώντας στο link : https://youtu.be/AkiI3nu9Hbg