Η Beyond group γιορτάζει τα 13α γενέθλια της (ΡΟΔΟΣ)

Η VolvoΒελμάρκαι η CAIR στα 13α γενέθλια της BeyondGroup

 

Τα 13α γενέθλια της εταιρείας marketing “BeyondGroup” θα  εορταστούν συντροφιά με την απαράμιλλη ποιότητα της “VolvoΒελμάρ” και την πολυτέλεια των γεύσεων της “CAIRWineCompany”

 

Το γενέθλιο πάρτι της BeyondGroup θα γίνει στις 30 Μαρτίου 2018, στο NAVALCafé BarRestaurant της Μαρίνας Ρόδου και εκείθα παρουσιαστούν, για πρώτη φορά στο νησί, τα νέα μοντέλα της VOLVOXC40, Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018 και XC60, ασφαλέστερο αυτοκίνητο του 2017 στις δοκιμές του Euro ΝCAP.

 

Με το νέο της προϊόν η οινοβιομηχανία Cair θα καλωσορίζει τους καλεσμένους της εταιρείαςBeyondgroup. Ένα νέο προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για ιδιαίτερες γευστικές βραδιές με υφή σαν μετάξι, η νέα δημιουργία της Cairη Silk… 90 χρόνια δημιουργικού πάθους.

 

Οι προσκεκλημένοι και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουνtestdriveτων δύο πολυτελών αυτοκινήτων και να αφεθούν στην απόλυτη ασφάλεια της μεγάλης, Σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας, την επόμενη ημέρα στις 31 Μαρτίου 2018 κατόπιν ραντεβού. Καλέστε για πληροφορίες στο τηλέφωνο της εταιρείας 2241020600.