ΑΚΥΡΩΣΗ | Μουσική παρασταση "Απ' τον Αττίκ στον Γούναρη" στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου (ΡΟΔΟΣ)

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

 

Συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, τη μεγάλη οδύνη και την ανείπωτη θλίψη για την πύρινη λαίλαπα που προκάλεσε την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων και κατέκαψε την Αττική, η Ισραηλιτική Κοινότητα Ρόδου αποφασίζει να ακυρώσει την προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία «Από τον Αττίκ στον Γούναρη» με τον Δαυίδ Ναχμία.

 

Η σκέψη μας είναι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και περνούν δύσκολες στιγμές


----------------------------------------
Η Ισραηλ
ιτικη Κοινότητα Ρόδου παρουσιάζει την 

Μουσική παράσταση "Απ' τον Αττίκ στον Γούναρη" 

 

Τρίτη 24 Ιουλίου

Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου

 

Το ταξίδι του ελαφρού τραγουδιού μέσα στο χρόνο με την παράσταση "Απ' τον Αττίκ στον Γούναρη" συνεχίζεται για έβδομη χρονιά. Ένα ανανεωμένο ρεπερτόριο που έχει επιμεληθεί ο Δαυίδ Ναχμίας με νέες υπέροχες φωνές του Θάνου Πολύδωρα, της Εβελίνας Νικόλιζα.

 

Ένα σπάνιο αφιέρωμα στην πιο τρυφερή και μελωδική περίοδο της ελληνικής μουσικής, από την αρχή του 20ού αιώνα ως τη δεκαετία του '50. Τραγούδια που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα, των Αττίκ, Σουγιούλ, Χαιρόπουλου, Γιαννίδη, Σακελλάριου, Κοφινιώτη, Γιαννακόπουλου, σε ρυθμούς τάνγκο, φοξτροτ, σουίνγκ, βαλς. 

Μερικά απ' τα τραγούδια που παρελαύνουν απ' την παράσταση: "Σκληρή Καρδιά", "Αναπνοή Μου", "Το Χρήμα", "Πάμε Σαν Άλλοτε", "Ραντεβού Στην Αθήνα", "Τι Είν' Αυτό Που Το Λένε Αγάπη", "Χθες Το Βράδυ Ονειρεύτηκα", "Όμορφη Αθήνα" κ.ά.

 

Συντελεστές

Μουσική Επιμέλεια – Επιμέλεια προγράμματος – Πιάνο: Δαυίδ Ναχμίας

Τραγουδούν: Θάνος Πολύδωρας & Εβελίνα Νικολίζα

 

Είσοδος Ελεύθερη