Α.Μ.Α. (Αετόπουλος Γιώργος - Μήτσης Γιάννης - Αλιστρατινός Δημήτρης) "Ο Θερμαστής"

Α.Μ.Α.

 

Η διασκευή του παλιού ρεμπέτικου τραγουδιού «Ο θερμαστής» (1934) του Γιώργου Τσώρου ή αλλιώς Γιώργου Μπάτη, είναι η πρώτη πρόταση που το συγκρότημα Α.Μ.Α. καταθέτει στα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

 

Οι Α.Μ.Α. είναι ο Αετόπουλος Γιώργος, ο Μήτσης Γιάννης και ο Αλιστρατινός Δημήτρης.

 

Ο Γιώργος Αετόπουλος και ο Γιάννης Μήτσης είναι δυο τραγουδοποιοί οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους από τρεις προσωπικούς δίσκους: «΄Ότι αρχίζει να Κυλά» , «Μαύρο Κρασί» και « Η Ζωή μου Γελά» ο πρώτος και «Συνεχές Ωράριον» ,  «Κι έτσι χωρίς να βιάζομαι» και «Η μόνη αλήθεια είναι ο δρόμος» ο δεύτερος, ενώ  έχουν συνεργαστεί στο studio αλλά και σε συναυλίες  με αρκετούς δημιουργούς και συναδέλφους .

 

Ο Δημήτρης Αλιστρατινός , ο τρίτος της  παρέας παίζει πνευστά και διάφορα κρουστά βάζοντας έτσι το προσωπικό του ύφος και χρώμα σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση αλλά και στις ηχογραφήσεις .

 

Ο τρόπος με τον οποίο οι Α.Μ.Α. προσεγγίζουν ενορχηστρωτικά και ηχητικά τόσο τα τραγούδια τους, όσο και τα τραγούδια των άλλων δημιουργών, είναι ιδιαίτερος και προσωπικός  και το αποτέλεσμα είναι ένα δυναμικό live, που ανάλογα το χώρο, πλαισιώνεται από τον Γιάννη Μπέλλο στο ηλ. Μπάσο και τον Μπάμπη Πετσίνη στα τύμπανα.

 

Καλή ακρόαση !

Α.Μ.Α

 

Επικοινωνία στη σελίδα μας στο facebook :

https://www.facebook.com/ΑΜΑ-174173773136355/