Ο En Lefko 87.7 σας προσκαλεί στο Bolivar Beach Bar για μουσικές μονομαχίες!

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου ο En Lefko 87.7 κατεβαίνει στην παραλία για One on One μουσικές μονομαχίες!

Όταν, δύο χρόνια πριν, άνοιγαν οι πόρτες του Bolivar Beach Bar για το μεγάλο καλοκαιρινό event του En Lefko 87.7 για το 2015, την ίδια στιγμή έκλειναν οι πόρτες των τραπεζών και ξεκινούσε η επίσημη περίοδος των capital controls. Το 2016, την ώρα που οι παραγωγοί του En Lefko 87.7 ανέβαιναν στα decks του Bolivar Beach Bar, ξεκίνησε το πραξικόπημα στην Τουρκία! Φέτος, το καυτό One on One party του καλοκαιριού ίσως να είναι και το τελευταίο μεγάλο μουσικό γεγονός πριν το τέλος του κόσμου…

Έξι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του En Lefko 87.7 καταλαμβάνουν τα decks του Bolivar Beach Bar (Ακτή του Ήλιο, Άλιμος) και προσκαλούν κάποιους από τους αγαπημένους μας μουσικούς συντελεστές απ’ όλο τον κόσμο για να παίξουν όλοι μαζί μουσική από τις 21.00 το βράδυ, μέχρι το επόμενο πρωί. Οι Εύα Μπουντούρη, Νίκος Δρογώσης, ΝΤΕΙΒΙΝΤ, Μανώλης Οικονόμου, Σάκης Τσιτομενέας και Σπύρος Παγιατάκης, στρώνουν το κόκκινο χαλί στους Bjorn Torske, Cayetano, Dear Quentin, Κωνσταντίνο Καλφακάκο, Anduze, Serafim Tsotsoni και Εύα Θεοτοκάτου, προετοιμάζοντας ένα διαφορετικό back to back session με φόντο το Αιγαίο.

Η COSMOTE Prepaid Mastercard σας ανοίγει τις πόρτες για να πάτε στο πιο καυτό, καλοκαιρινό μουσικό event της Αθήνας, εντελώς δωρεάν, με την παρέα και τους καλύτερούς σας φίλους. Ανεβάστε δημόσια στο Instagram ή το Facebook την αγαπημένη σας καλοκαιρινή φωτογραφία χρησιμοποιώντας το χάσταγκ #1για5, κάντε tag το En Lefko 87.7, αλλά και τους 5 φίλους και/ή φίλες που θα θέλατε να σας συνοδεύσουν στο μεγάλο καλοκαιρινό μας πάρτι και η COSMOTE Prepaid Mastercard, η μόνη προπληρωμένη κάρτα που με κάθε αγορά φορτώνει το κινητό σας με δωρεάν MB, θα δώσει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερές παρέες πέντε ατόμων να έρθουν στο πάρτι μας εντελώς δωρεάν. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μια μέρα πριν, την Πέμπτη 20 Ιουλίου από το Facebook Page και το Instagram account του En Lefko 87.7.

 

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Είσοδος: 7€

Προπώληση: Ticket House, ticketpro.gr

En Lefko 877.7 | 8, Fragoklisias str. Marousi 15125 | T. 213 0700 877