Έκθεση Ζωγραφικής της Αντωνίας Πάλλα στο Πάρκο Τέχνης στην Αρχίπολη (ΡΟΔΟΣ)

Την Κυριακή 23 Απριλίου στις 5.30 το απόγευμα θα χαρούμε να σας δούμε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Αντωνίας Πάλλα στο Πάρκο Τέχνης!

 

Διάρκεια έκθεσης: 23-30 Απριλίου

ώρες επίσκεψης: Καθημερινά 10:00 - 14:00

 

Η Αντωνία Πάλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο. 

Σπούδασε Counselling & Psychology στο Mediterranean College και Business Psychology στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε επίσης ως NLP Practitioner και Time Line Therapist. Επιπλέον εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ύπνωση. Τον τελευταίο χρόνο παρακολουθεί Master Class πάνω στην θεραπευτική δύναμη της τέχνης (Art Therapy).

Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση κοσμηματοποιίας “Alex Gold” στην περιοχή Φαληράκι. Παράλληλα εργάζεται ως ασφαλιστική σύμβουλος. 

Σε μικρή ηλικία ανακάλυψε την ιδιαίτερη καλλιτεχνική έκφραση των συναισθημάτων της και στην πορεία του χρόνου συνδύασε το πάθος της για την ψυχολογία με την ζωγραφική. 

Με την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής θέλει να εκφράσει μέσα από τους πίνακές της την νομοτέλεια του μυαλού και πώς αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ευδαιμονία και την αυτοπραγμάτωση ή αντίθετα να βρεθεί φυλακισμένο μπλοκάροντας την εξέλιξη του ανθρώπου.