Κατερίνα Μακαβού "Χάρισέ Μου Ένα Δάκρυ"

Κατερίνα Μακαβού

“Χάρισέ Μου Ένα Δάκρυ”

Νέο τραγούδι

Στίχοι: Νίκος Τσιπουρλιάνος

Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος

 

Μια νέα πρόταση, μια υπέροχα ζεστή και ιδιαίτερη φωνή, ένα μελωδικό τραγούδι σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους του Νίκου Τσιπουρλιάνου!

Ακούστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει!

Καλή Ακρόαση!

 

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:https://KaterinaMakavou.lnk.to/HariseMouEnaDakriPR

 

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Ορέστης Μπενέκας: Πλήκτρα, Ηλεκτρική κιθάρα

Αποστόλης Βαλαρούτσος: Ακουστική κιθάρα

Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο

Νίκος Παπαβρανούσης: Τύμπανα

Δάφνη Ζουρνατζή: Μαντολίνα

Ενορχήστρωση: Ορέστης Μπενέκας

 

Οι ηχογραφήσεις γίνανε στο studio «Συν ένα», από τον Γιάννη Ταβουλάρη

Μέρος των ηχογραφήσεων γίνανε στο Praxis Recording Studio και στο Jam Pedals Studio

Μίξη: Παναγιώτης Ριζόπουλος Studio Prism

Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος Athens Mastering Studio

Φωτογράφηση: Μαρία Ντελάκου

 

Η Κατερίνα Μακαβού γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος JazzΦωνητικής του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης (Σ.Ω.Θ.). Πιο συγκεκριμένα ολοκλήρωσε των κύκλο σπουδών Jazz Harmony και Jazz Vocals (Τεχνική, Ρεπερτόριο).

Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής με την Αμερικανίδα Soprano Heather Heliger, αλλά και μαθήματα ορθοφωνίας και σκηνικής παρουσίας με την σκηνοθέτιδα και καθηγήτρια του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας–Θράκης, Σοφία Καρακάτζα. Τέλος έχει παρακολουθήσει κύκλο σεμιναρίων Θεατρικής Παιδείας και Κινησιολογίας με τον Ισπανό σκηνογράφο Alfonso Calderon Morcilo.

Παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Σαν τραγουδίστρια κάνει την πρώτη της μεγάλη συνεργασία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων το 2002, όπου και ξεκινά το ταξίδι της στον χώρο της μουσικής σαν επαγγελματίας. Μέχρι και σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς ακόμα καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι: Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μάριος Τόκας, Γιώργος Καζαντζής κ.α.

Έχει επίσης κάνει συμμετοχή σε 3 δισκογραφικές δουλειές και πιο συγκεκριμένα με τους Super Stereo στον δίσκο «Σούπερ Γκόμενα» το 2008, Harry Electron στον δίσκο «Black Tower» το 2010, και Αντώνη Σουσάμογλου στον δίσκο «One night Stand» το 2011.

Η Κατερίνα εκτός από τις φωνητικές της δυνατότητες ολοκληρώνει το πακέτο του μουσικού γράφοντας η ίδια τα δικά της τραγούδια σε στίχους και μουσική, πάντα σε απόλυτη συνεργασία με τους εξαιρετικούς μουσικούς που την περιβάλουν. Στις προσωπικές της εμφανίσεις παίρνει το ρίσκο να εντάσσει τα κομμάτια της στο πρόγραμμα, ξεφεύγοντας από το γνωστό μοτίβο των επιτυχημένων διασκευών.

 

Website : http://www.katerinamakavou.gr/ 

Facebook : https://www.facebook.com/KaterinaMakavou 

YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCyzcmeSNlfb9rlEWriMUK7Q

 

© 2017 Minos – EMI SA Under Exclusive License From Katerina Makavou