Το Ραδιόφωνο Λυχνάρι γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Μια γιορτή με πρωταγωνιστές τους ακροατές

….Γιατί Ραδιόφωνο & Ραδιόφωνο Λυχνάρι ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

 

Η 13η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα του Ραδιοφώνου με σκοπό να δοθεί μία μια ημέρα γιορτής  για το ραδιόφωνο ως μέσο αλλά και να ενισχυθεί η συνεργασία των ραδιοφώνων διεθνώς, να ενθαρρυνθούν τα δίκτυα και οι τοπικές κοινότητες προς τη συμμετοχή, την πρόσβαση στην πληροφορία και την ελευθερία έκφρασης.

Το ραδιόφωνο είναι σήμερα το μέσο με το πιο ευρύ κοινό στον κόσμο!

Το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ (91,4-91,7fm) συμμετέχει σ’ αυτήν την παγκόσμια γιορτή, όντας μέλος του Δικτύου των Ραδιοφώνων του Κόσμου της UNESCO δίνοντας φωτεινό στίγμα από τη Ρόδο και την Ελλάδα στο χάρτη της ιστοσελίδας της.  Μια εβδομαδιαία εκδήλωση που προσφέρει χώρο σε όλους εσάς, τους ακροατές, να μοιραστείτε τι σημαίνει το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ & ειδικότερα ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ.

Από τις 13/2 ως τις 19/2/17 το μικρόφωνο του σταθμού προσφέρεται στους ακροατές, παιδιά, νέους και μεγαλύτερους, φοιτητές, άντρες και γυναίκες από όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον Κόσμο που κατοικούν στη Ρόδο, καλλιτέχνες, επιστήμονες, μουσικούς, εκπαιδευτικούς, τους ίδιους τους παραγωγούς και τους ανθρώπους των μέσων. Το μικρόφωνο ανοίγει «διάπλατα» για να αγκαλιάσει και να εκπέμψει όλες τις φωνές δημιουργώντας ένα υπέροχο, πολύχρωμο καμβά πολυφωνίας και πλουραλισμού.

Έτσι σ’ αυτή την εβδομαδιαία γιορτή, το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ:

·         Εκπέμπει τις φωνές των ακροατών που απαντούν στο ερώτημα: "Για μένα ραδιόφωνο είναι;..."

·         Προσφέρει το μικρόφωνο στην κοινότητα για να ορίσει η ίδια την αξία και τον αντίκτυπο του ραδιοφώνου

·         Ξετυλίγει την αγάπη για το ραδιόφωνο μέσα από τα δικά του συνεκτικά κύματα στον αέρα! 

Μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να ορίσουν και να υπογραμμίσουν το ρόλο του ραδιοφώνου στη ζωή, την προσωπική και τη συλλογική ζωή της κοινότητας.

 

13 έως 19 Φεβρουαρίου το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ γιορτάζει στο ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ: Πάρε κι εσύ μέρος στη γιορτή! …Γιατί το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ είσαι ΕΣΥ!

 

Ραδιόφωνο Λυχνάρι: Tηλ.: 22410-77130, Fax 2241030168 –Email: info@lihnarifm.gr

Facebook- https://www.facebook.com/lihnarifm

Twitter https://twitter.com/LihnariRadio