Γιάννης Χαρούλης "Της λήθης το ποτάμι" | "Ερωτόκριτος"

Τα δυο πρώτα τραγούδια από το νέο διπλό cd του Γιάννη Χαρούλη με τίτλο «ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΕΣΜΙΞΑΜΕ» - LIVE ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.

 

ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ

ΜΟΥΣΙΚΗ - ΣΤΙΧΟΙ: ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

 

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

ΣΤΙΧΟΙ: ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ CD

«ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΕΣΜΙΞΑΜΕ»

LIVE ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΣΚΩΝ

 

Δυο μαγικές, απόλυτα sold out συναυλίες, δυο βραδιές γεμάτες παλμό, συναίσθημα,  ένταση, ενέργεια, χαρά, αλήθεια, συγκίνηση και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και  παρουσία του Γιάννη Χαρούλη πάνω στη σκηνή.

Την Κυριακή 8 και την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013, το Θέατρο Λυκαβηττού γέμισε ασφυκτικά με πάνω από 15,000 θεατές που ανέβηκαν να ακούσουν τον Γιάννη Χαρούληστο μέρος απ’ όπου πρωτοξεκίνησε πριν από 11 χρόνια. Κοινό που αναγνωρίζει την αυθεντικότητα του Γιάννη Χαρούλη και σέβεται τη προσπάθεια του να φέρει τον κόσμο κοντά με την παράδοση και την ιστορία μας, να μάθει στους νέους τραγούδια που πιθανόν δεν θα μάθαιναν με άλλο τρόπο, να δείξει πως η αγάπη και ο σεβασμός στις μουσικές μας ρίζες,  μπορούν να αφορούν όλους μας.

Οι συναυλίες αυτές ηχογραφηθήκαν και το αποτέλεσμα μετά βίας χώρεσε σε ένα διπλό cdμε τίτλο «ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΕΣΜΙΞΑΜΕ» LIVE ΣTO ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την MINOS EMI.

Write a comment

Comments: 0