Κωνσταντίνος Πλούσιος "Αλήθεια… στη Σύρο"

Αλήθεια… στη Σύρο

Ζωντανή ηχογράφηση στα 150 χρόνια του θέατρο Απόλλων


Η μουσική ξεκινάει από τις παρέες. ..Και σ’αυτές καταλήγει.... Εδώ και κάποιο καιρό μια μοναδική παρέα ξεκίνησε μια όμορφη, περίεργη, δύσκολη μα κι ευχάριστη βόλτα! Μια βόλτα σ’ένα δρόμο που, στο παρελθόν, ανέδειξε ότι σημαντικότερο έχει να επιδείξει η μουσική. Νέοι συνθέτες ενώνουν τα τραγούδια τους, σε ένα πρόγραμμα... Νέοι τραγουδιστές τα ερμηνεύουν και νέοι μουσικοί στολίζουν τις μελωδίες και τους στίχους με τον ήχο τους, δίνοντας ένα αποτέλεσμα όπου η συγκίνηση μπλέκει με το κέφι, τα παιχνίδισματα με τις ερμηνείες, η μουσική ενώνεται με το στίχο μοναδικά, σύγχρονα.

Ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, μετά από δύο προσωπικούς δίσκους, έρχεται να ενώσει, με την ιδέα του αυτή, δημιουργούς από όλη την Ελλάδα. Ανθρώπους που μπορεί να μη γνωρίζονταν μεταξύ τους αλλά, για καιρό, έγραφαν σαν φίλοι. Ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Δημήτρης Καρράς, ο Δημήτρης Στάθης, ο Διονύσης Θεοδώσης, ο Κώστας Παπαγεωργίου κι ο Κωνσταντίνος Πλούσιος δίνουν τραγούδια τους γι’αυτό το πρόγραμμα. Η Ασπασία Στρατηγού, η Ρία Ελληνίδου, η Αναστασία Χατζηαποστολίδου, ο Θοδωρής Μέρμηγκας τα ερμηνεύουν σε ένα πρόγραμμα που ηχογραφήθηκε και κινηματογραφήθηκε το καλοκαίρι του 2014 στη Σύρο σε ένα από τα ομορφότερα θέατρα της χώρας, το Θέατρο «Απόλλων».  Η έκδοση περιλαμβάνει ένα cd με 20 τραγούδια κι ένα DVD με 10 τραγούδια από τη βραδυά αυτή στη Σύρο. Μια βραδυά με... Αλήθεια.

Όταν οι παρέες δημιουργούν το μόνο που μπορεί να γίνει είναι...να μεγαλώσουν!!! Ελάτε να μεγαλώσουμε όλοι μαζί αυτή την παρέα.

Write a comment

Comments: 0