Βασίλης Καζούλλης "Λευκός Ουρανός"

Βασίλης Καζούλλης - «Λευκός Ουρανός»

Digital Album


Η InSideOut music web promotion με χαρά υποδέχεται στο δυναμικό της το Βασίλη Καζούλλη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εδώ νομίζουμε ότι η παροιμία αυτή ταιριάζει απόλυτα, γιατί τι να πρωτοαναφέρει κανείς για ένα τόσο γνωστό και ιδιαίτερο καλλιτέχνη, που έχει καταφέρει να μας χαρίζει καλά τραγούδια εδώ και πολλά χρόνια τα οποία έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Έχοντας μεγάλη δισκογραφία με αμέτρητες επιτυχίες και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες στο ενεργητικό του, έρχεται σήμερα παραμένοντας πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική, να μας παρουσιάσει ένα νέο Digital album με τίτλο «Λευκός ουρανός» σε μουσική – στίχους – ενορχήστρωση – παραγωγή του ιδίου και το 1ο του επίκαιρου όσο ποτέ άλλοτε, promo single «Τα λίγα είναι πολλά», στο οποίο υπάρχουν ατάκες απ’την ελληνική ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο», που θα κυκλοφορήσει παγκόσμια από την XRC RECS USA, θέλοντας να μας ταξιδέψει για ακόμη μία φορά στον όμορφο μουσικό του κόσμο. Εμείς δεν έχουμε παρά να σταθούμε δίπλα του και να στηρίξουμε αυτή τη νέα του μουσική προσπάθεια που με τόση αγάπη δημιουργήθηκε, ελπίζοντας το ίδιο και από το κοινό που είναι και ο τελικός αποδέκτης.

1.Η Φανή χρόνια μετά feat.Delirium Frampoise

2.Τα λίγα είναι πολλά

3.Τα Ρόδα (Σαν του Μάνου το σκοπό)

4.Στα παλιά βιβλία (Τι κι αν προσπαθήσω) 

5.Βόλτα στο σταθμό

6.Λευκός ουρανός

7.Της Eλένης μου το κάστρο

 

Οι ηχογραφήσεις έγιναν: 

CLASS A Studio: Ακης Γκολφίδης – Αρης Βουρλάκης – Λάμπρος Καμενίδης  

STUDIO 133: Μιχάλης Σκαράκης

Μίξη – Mastering: Μιχάλης Σκαράκης

Παραγωγή: Βασίλης Καζούλλης

 

Artwork

Δημιουργία εξωφύλλου:  Ευσταθία Δανάη Ασημακοπούλου

Ψηφιακή επεξεργασία εξωφύλλου: Γιώργος Ρηγόπουλος

 

Ο Βασίλης Καζούλλης, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε για τη δημιουργία του άλμπουμ, εκτιμώντας τη βοήθειά τους και ιδιαίτερα το Βασίλη

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Providencia Dahle (Friday, 03 February 2017 11:15)


    I all the time used to study paragraph in news papers but now as I am a user of web so from now I am using net for posts, thanks to web.