Άλκηστις Πρωτοψάλτη "Θέα Παραδείσου"

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
 Νίκος Αντύπας
«Θέα Παραδείσου»

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ  

Ήταν …η αγάπη για τη μουσική, για το τραγούδι, για τις μαγικές και ανεκτίμητες στιγμές της δημιουργίας…

ήταν …η χημεία, η επιθυμία και η έντονη διάθεση της αποτύπωσης της νέας σελίδας της μουσικής τους ιστορίας, που ενώνει το παρελθόν με το παρόν…

η αφορμή της νέας συνάντησης της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με το Νίκο Αντύπα στο στούντιο.

«Σαν μία διάπλατα ανοιχτή βεράντα της μουσικής», με «Θέα παραδείσου» περιγράφει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, πολύ χαρακτηριστικά, αυτήν τη μουσική συνάντηση, που πλημμύρισε από χρώματα, μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, ερμηνείες που μετέφεραν οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Ο Νίκος Αντύπας, που συνέθεσε τις 11 μελωδίες, και στη συνέχεια  ο Μιχάλης Γκανάς  , η Λίνα Δημοπούλου , ο Νίκος Μωραϊτης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και  η Ελένη Φωτάκη, 5 σπουδαίοι στιχουργοί, από διαφορετικές γενιές, που ‘ζωγράφισαν’ το συναίσθημα της μουσικής.

Στη μουσική παρέα προστέθηκε και ο Γιάννης Χαρούλης,  ενώνοντας τη φωνή και την ερμηνεία του με αυτήν της Άλκηστης Πρωτοψάλτη σε ένα τραγούδι εξαιρετικά συγκινητικό, το «Χωριστά».

Πρώτο δείγμα-προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς , το «Ήταν αγάπη» σε στίχους Λίνας Δημοπούλου, που αγκαλιάστηκε με πολύ ζεστασιά από τον κόσμο.

«Θέα Παραδείσου»:  Μία πολύχρωμη ‘βεράντα της μουσικής’, με οικοδέσποινα την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και  τις νέες μοναδικές ερμηνείες  της που ήρθαν να απογειώσουν τις ψυχές μας.

Write a comment

Comments: 0