SCHOOLDRIVERS "Theronation"

SCHOOLDRIVERS - THERONATION

Η μουσική των Schooldrivers είναι ένα εκρηκτικό μίγμα modern rock, grunge και  prog rock πειραματισμών με μέτοχους στη συνταγή, τους Kay Darens (φωνή), Νικό Μπονέλη (κιθάρα), AJ Anasto (μπάσο), Μαρία Παπαγρηγορίου (πλήκτρα) και Vl@hos (τύμπανα). Με έδρα την Αθήνα, η μπάντα κυκλοφόρησε το αγγλόφωνο ντεμπούτο της με τίτλο Theronation με την πρόθεση να απευθυνθεί στην διεθνή κοινότητα. Το ντεμπούτο των Schooldrivers περιλαμβάνει 13 κομμάτια και κυκλοφορεί σε gatefold βινύλιο 180 γραμμαρίων, ενώ συνοδεύεται από CD και κάρτα για ψηφιακό κατέβασμα των κομματιών.

Το συγκρότημα έχει πραγματοποιήσει πάνω από 200 εμφανίσεις μέχρι σήμερα, έχει διοργανώσει 2 μεγάλα rock φεστιβάλ (Live For Life, SGW), και πρωταγωνίστησε στην δική του τηλεοπτική σειρά στο MTV GREECE (The Band Project). Με το tag "Modern Mental Rebellion", οι Schooldrivers ξεκαθαρίζουν τη θέση τους στο χάρτη των ελληνικών συγκροτημάτων οριοθετώντας το πνευματικό rock'n'roll ως στάση ζωής και φιλοσοφία του σχήματος.

Αν σας αρέσουν μπάντες όπως: Foo Fighters, Seether, Bush, Faith No More, Muse, Mars Volta, Kyuss & RHCP θα αγαπήσετε τους SD.

Κυκλοφορεί από την Modern Mental Rebels.

Write a comment

Comments: 0