ΕΚΜΕΚ "Τεμπελαριό"

«ΤΕΜΠΕΛΑΡΙΟ»
ΤΟ ΝΕΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΚ!!!

 

To αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει με ένα νέο ιδιαίτερο καλοκαιρινό τραγούδι με ενέργεια, ρυθμό, χιούμορ και ένταση, λίγο πριν ξεκινήσουν το συναυλιακό τους καλοκαίρι.

Tιμώντας τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής τραγουδοποιίας και επηρεασμένοι ταυτόχρονα απο την άλλη τους αγάπη το Μεξικό και την λάτιν μουσική οι «Εκμεκ» κερδίσαν απο την αρχή το αυτί του κοινού ως μια απο τις δημιουργικότερες νέες δισκογραφικές προτάσεις. Το πρώτο τους άλμπουμ «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει»( Lyra, 2011) απέκτησε γρήγορα airplay στα ραδιόφωνα της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε τραγούδια όπως το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω»(διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη), «Αχ Μαρία» «Η μπαλάντα της λογικής» να ξεχωρίσουν, ενώ «Ο τραπεζίτης» γίνεται το soundtrack του διεθνούς ντοκυμαντέρ του Deutsche Welle για την κρίση στη χώρα. Η συνεργασία τους με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Δε σε συγχώρεσα ούτε λίγο» και το single «Αγγελος Ξένος» προχώρησαν περαιτέρω στο δρόμο αυτό συστήνοντας την μπάντα σε ακόμα ευρύτερο κοινό.

Η τελευταία τους κυκλοφορία το «Τεμπελαριό» είναι έτοιμη για ακρόαση και download στο  www.facebook.com/ekmektheband και σε όλα τα ψηφιακά δισκοπωλεία

Write a comment

Comments: 0