Τάνια Τσανακλίδου "Δυο Ψυχές"

Solo: Το νέο label του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και της Feelgood Records.
Πρώτο τραγούδι, το «Δυο Ψυχές» με την Τάνια Τσανακλίδου

Ένα καινούριο μουσικό label προστίθεται στην Feelgood Records, το "Solo". Τις μουσικές προτάσεις του label θα επιμελείται ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, φιλοξενώντας μια σειρά από digital singles κυκλοφορίες με διαφορετικό κάθε φορά ερμηνευτή.

Πρώτο δείγμα -και ενδεικτικό για το τι θα ακολουθήσει- είναι το τραγούδι «Δυο Ψυχές» με την Τάνια Τσανακλίδου, σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Πρόκειται για το πρώτο νέο τραγούδι που ερμηνεύει η σπουδαία ερμηνεύτρια από το 2009 και την κυκλοφορία του album «Προσωπογραφία», που περιλάμβανε μεταξύ άλλων και τραγούδια του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου όπως τα Εγώ για δύο, Πάντα κ.α .

Στα επόμενα σχέδια του Solo είναι η κυκλοφορία συνεργασιών – έκπληξη του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου με ξεχωριστούς ερμηνευτές. Σύντομα ακολουθεί ένα πολύ δυναμικό ντουέτο με δύο νέους πολύ δημοφιλείς ερμηνευτές .

«Είναι μεγάλη μου χαρά η συνεργασία μου αυτή με τη Feelgood Records. Σκοπός τουlabel “Solo” σε μια εποχή που τα τραγούδια είναι πιο αναγκαία από ποτέ, είναι να δημιουργηθούν νέα πράγματα με αλήθεια και αμεσότητα φιλοξενώντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου παραγωγές για τα δεδομένα της εποχής, δήλωσε ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Αυτή η κίνηση θέλει να προσφέρει ξεχωριστές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες που εκτιμώ».

Feelgood Records Official Page

Solo Records Official Site

Write a comment

Comments: 0