Γιώργος Περού "Δύο Κόσμοι"

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ | "ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ"

 

Ο Γιώργος Περού (Γιώργος Κεφαλλωνίτης) παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δύο κόσμοι». Πρόκειται για μια ανεξάρτητη δική του παραγωγή όπου υπογράφει τους στίχους τη μουσική και την ενορχήστρωση.

 

Κάποια από τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται  στο άλμπουμ όπως το «Φοβάμαι μόνο μη σε χάσω» όπου συμμετέχει ο Ζακ Στεφάνου, το «Μέσα μου ζήσε» και το «Πάμε μια βόλτα… στη θάλασσα!» έχουν κυκλοφορήσει ήδη εδώ και αρκετό καιρό στο διαδίκτυο με τη μορφή digitalsingle.

 

Βασικοί συντελεστές του άλμπουμ είναι ο Νίκος Αγγλούπας (Ottomo) γνωστός παραγωγός και ηχολήπτης (Monika, MaraveyasIlegal) που επιμελήθηκε τις μίξεις και το editing, ενώ εξαιρετικοί μουσικοί όπως ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Weddingsingers, Vasilikos, Δήμητρα Γαλάνη κ.α), ο Άγγελος Παπαδάτος (Μaraveyas, Ευανθία Ρεμπούτσικα κ.α), ο Αλέκος Βουλγαράκης (Κύριος Κ. ,Μύρωνας Στρατής, Φίλιππος Πλιάτσικας κ.α), ο Σωτήρης Καστάνης (Νατάσα Μποφίλιου) πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα τραγούδια και τον ιδιαίτερο ήχο αυτής της δουλειάς.

 

Το άλμπουμ «Δύο κόσμοι» κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη εταιρεία του Γιώργου Περού (ΙnRealTimeRecords) και βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα δίσκων ενώ διατίθεται ψηφιακά στις ιστοσελίδες  Bandcamp, iTunes, καθώς κα στη σελίδα της  AntelmaMusic(www.antelmamusic.com) του Στάθη Δρογώση.

 

Εταιρεία: InRealTimeRecords

Διανομή: M.L.K.  (Αλίμου 76, Αργυρούπολη, 164 52  Τηλ. 210 9926660 email: info@mlk.gr)

Bandcamp: http://giorgosperou.bandcamp.com/

You Tube: http://www.youtube.com/user/GiorgosPerou

Soundcloud: http://soundcloud.com/inrealtime-records/sets/giorgos-perou-dio-kosmoi

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Giorgos-Perou/223466514343763?

Twitter: http://twitter.com/Giorgos_Perou

Write a comment

Comments: 0