Φίλιππος Πλιάτσικας "Η άλλη πλευρά του μπλέ"

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ
«Η άλλη πλευρά του μπλέ»
Κυκλοφορεί στις 17 Μαρτίου

Σε απλή έκδοση –Διπλό CD
Σε συλλεκτική deluxe έκδοση – Διπλό CD + DVD
(με 500 μοναδικά αριθμημένα χειροποίητα εξώφυλλα*)

Το νέο άλμπουμ  του Φίλιππου Πλιάτσικα με τίτλο «Η άλλη πλευρά του μπλέ» περιλαμβάνει νέες ηχογραφήσεις, καθώς και αποσπάσματα από την πρόσφατη ευρωπαϊκή περιοδεία της παράστασης “The other side of Greece” που έχει ήδη ταξιδέψει σε Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία και ετοιμάζεται να ταξιδέψει και σε άλλες χώρες (Γερμανία, Αμερική, Ρωσία, Τουρκία, Αυστραλία).

Σε αυτό το άλμπουμ, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, συναντά καταξιωμένους μουσικούς από το εξωτερικό, όπως οι Ολλανδοί The Nits, o Gordon Gano (Violent Femmes), η Liset Alea (Nouvelle Vague), ο Jahcoustix αλλά και Ελληνες συνοδοιπόρους, όπως ο Μπάμπης Στόκας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ο Νικήτας Κλιντ,  η Γεωργία Νταγάκη, ο Gautier.

Στην έκδοση συμμετέχουν ο ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς, η Κάτια Γέρου, ο Δημήτρης Ημελλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου, μέσα από απαγγελίες ποιημάτων των Καβάφη, Ελύτη, Σεφέρη,  Πολέμη.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι ίδιοι οι ακροατές δημιούργησαν μοναδικά εξώφυλλα για cd του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Μέσα από ένα ολοήμερο happening οι επισκέπτες είχαν έχουν την δυνατότητα μέσα από στένσιλ και χρώματα, να φτιάξουν και να υπογράψουν ένα μοναδικό, χειροποίητο, εξώφυλλο του νέου cd.

*Η συλλεκτική deluxe έκδοση, σε 500 αριθμημένα αντίτυπα και περιλαμβάνει και DVD με video από την περιοδεία.
Κάθε αντίτυπο έχει διαφορετικό χειροποίητο εξώφυλλο που το καθένα δημιουργήθηκε από θαυμαστές και φίλους του Φίλιππου Πλιάτσικα (και τον ίδιο) σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο.

Write a comment

Comments: 0