Meteora Music Festival 2013

Meteora Music Festival

 


Ο “Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Μετεώρων” διοργανώνει στις 16 και 17 Αυγούστου το πρώτο “Meteora Music Festival” στην πόλη της Καλαμπάκας.

Το γεγονός θα λάβει χώρα σε Camping εκτάσεως 13 στρεμμάτων το οποίο βρίσκεται στην οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας, ένα περίπου χιλιόμετρο πριν την είσοδο της πόλης.

Με φόντο τη μοναδική θέα των Μετεώρων, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα κατά την διάρκεια των 2 ημερών του φεστιβάλ να παρακολουθήσουν όχι μόνο γνωστούς καλλιτέχνες αλλά και νέους τραγουδιστές και συγκροτήματα της περιοχής.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 16/8
19:00 Prima Vista
20:00 Renegades
21:30 Κίτρινα Ποδήλατα
23:00 Maraveyas Ilegál

Σάββατο 17/8

19:00 Trik Band
20:00 Soul Mates
21:30 My Excuse
23:00 Μίλτος Πασχαλίδης


Εισιτήρια

ΤΑΜΕΙΟ:
Παρασκευή 16 Αυγούστου 10€
Σάββατο 17 Αυγούστου 10€
Παρασκευή + Σάββατο 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
Παρασκευή 16 Αυγούστου 8€
Σάββατο 17 Αυγούστου 8€
Παρασκευή + Σάββατο 12€

Σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.
Για online αγορά: http://www.visitmeteora.travel/


Outdoor Activities

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι επισκέπτες του φεστιβάλ  θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε οργανωμένες  outdoor δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ποδηλασία, ορειβασία και αναρρίχηση μαζί με έμπειρους εκπαιδευτές στην περιοχή των Μετεώρων και να γνωρίσουν από κοντά εντυπωσιακά μέρη και διαδρομές.

Πρόσβαση

Η πόλη της Καλαμπάκας βρίσκεται στους πρόποδες των Μετεώρων, 20 χλμ από την πόλη των Τρικάλων και σε απόσταση 345 χλμ από Αθήνα και 220 χλμ από Θεσσαλονίκη.

Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια του ΟΣΕ προς την Καλαμπάκα με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Λεπτομέρειες στην επίσημη σελίδα του http://tickets.trainose.gr/dromologia/

Καθημερινά δρομολόγια παρέχει επίσης το ΚΤΕΛ από και προς την πόλη της Καλαμπάκας. Περισσότερα στην διεύθυνση http://www.ktel.org/

Με αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα από Αθήνα μέσω Εθνικής οδού Ε75 Αθηνών-Λαμίας και στη συνέχεια της Ε65 προς Καρδίτσα-Τρίκαλα-Καλαμπάκα. Διάρκεια περίπου 3:30 ώρες.

Από Θεσσαλονίκη μέσω της Εγνατίας οδού Ε90 προς Κοζάνη και στη συνέχεια ΕΟ 15 Τρίκαλα-Γρεβενά προς Τρίκαλα.

Για λεπτομερή διαδρομή από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.apostaseis.gr/loc_ap/odigikes-apostaseis.asp


Διαμονή

Για την διαμονή σας υπάρχει χώρος για κατασκηνωτές εντός του Camping στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ.
Επίσης υπάρχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε όλη την περιοχή με πολλά από αυτά να προσφέρουν ειδικές τιμές για όσους επιδείξουν το εισιτήριο του Φεστιβάλ.

Λεπτομέρειες για τις τιμές διαμονής θα ανακοινωθούν σύντομα.

E. meteoramusicfestival@gmail.com
F. facebook.com/meteoramusicfestival
W. meteoramusicfestival.com

Write a comment

Comments: 0